Vierailija

Saisiko kädestä pitäen -ohjeen sisäfileen tekoon. 5 hlölle ruoat olisi tarkoitus tehdä. Fileen lisäksi tarjoan perunoita.

Kommentit (11)

Pyöräytä paistinpannulla ennen paistamista eli ruskista kaikki pinnat. Sitten vaan uuniin muhimaan. Paistomittaria kun käytät ja tökkäät paksuimpaan kohtaan niin tiedät milloin kypsä. Jos haluat puolikypsän naudanfileen, niin vähennät paistoaikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mausta suolalla ja pippurilla, ota pintaan väri kuumalla pannulla (joka puolelta), sitten uuniin 225 astetta 10-15 minuuttia, riippuen fileen koosta.

ota lämpiämään huoneseen ainakin 2h ennen valmistusta, poista mahdolliset kalvot terävällä veitsellä, mausta suolalla ja mustapippurilla, paista KUUMALLA valurautapaistinpannulla voissa ruskeaksi (= pinta kiinni, ei kypsennustä). Ja lataa 200 asteiseen uuniin n. 25 minuutiksi. Ota pois ja kääri folioon ainakin 10 minuutiksi levähtämään, leikkaa pihveiksi ja lado lautaselle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat