Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Vai liekö mahdoton tehtävä? Vauva on kohta 8 kk ja nukkuu 9-10 tunnin yöunia + noin 3 tuntia päikkäreitä. Eli melko vähän mielestäni.Puuroa syötetään illalla, yöllä tankkaa kerran rintamaitoa, aamulla yritän vielä tainnuttaa tissillä, mutta yleensä ei onnistu. Auttaisivatko pimennysverhot? Tavallisten verhojen vetäminen ikkunan eteen sälekaihtinten kanssa ei ole tuottanut tuloksia.

Kommentit (3)

Eiköhän tuo teidän 8 kk nuku just tarpeeks eli eipä taida yöuni pidentyä ellei päiväunet lyhene. Puolen vuoden jälkeen keskivertovauvan unentarve on noin 12-13 tuntia vuorokaudessa, joista yleensä 9-10 tuntia osuu yölle.

Olemme tainneet tottua liian hyvälle.... 2-vuotias esikoinen nukkuu nimittäin saman verran kuin vauva, yöllä yli 10 tuntia yleensä ja monesti 3 tunnin päikkäritä päälle. Lapsoset ovat kai vaan erilaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 3-kuukautinen vauva, joka ei ole nukkunut 9-10 tuntia pitempään yössä kuukauden täytettyään ja olen vauvan uniin ihan tyytyväinen. Syöttöjä ei kuitenkaan ole kuin 1-2 yössä. Päikkäreitä nukkuu 2-3 päivässä. Miksi vauvan pitäisi nukkua pidempään?Enpä usko että on helppoa keinoa pidentää vauvan yöunia jollei tissitainnutus tai muu syöttö auta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat