Vierailija

Ystäväni lapsella oli viikonloppuna synttärit. Heillä on pieni asunto ja oli tulossa paljon vieraita, sovimme että tulemme lasteni kanssa pari tuntia myöhemmin.

Lapseni odottivat todella synttäreitä.

No menimme sinne sovitusti ja oltiin kuin ilmaa, isäntäväki kinasteli keskenään ja viihdytti jotain toista vierasta. Kahvit juuri ja juuri keitettiin, isäntäväki söi siinä samalla.

Emäntä siivoili juhlien jälkiä ja minä viihdytin omia lapsiani kun synttärisankari lähti kylään.

Jäi tosi paska fiilis koko synttäreistä, ihan kuin me ei oltaisi vieraita oltukaan.

Lapset oli tosi hämillään niistä juhlista.

Kommentit (2)

Menikö se oikeasti niin että sinä ehdotit että tulette myöhemmin eikä emäntä kehdannut kieltäytyä. Hän oli valmistautunut viettämään ne synttärit siihen aikaan kun oli vieraat kutsunut eikä ollut kiinnostunut aloittamaan uusia yksityissynttäreitä erityisvieraille. Joille varsinaisilla synttäreillä olisi ollut liian ahdasta.

että asunto on niin ahdas ja tulee niin paljon väkeä. Kysyin, että auttaisiko jos me tultaisiin vähän myöhemmin ja emäntä sanoi ajatellensa ehdottaa samaa ja sanoi vielä kellon ajankin koska olisi hyvä tulla. Sanoi vielä perään, että ehtisi sitten jutella paremmin kanssani.

Välimme ovat mielestäni sellaiset, että emäntä olisi voinut sanoa asian suoraan jos olisi ollut parempi tulla samaan syssyyn muiden kanssa.T:ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat