Vierailija

Uusi Finnmatkojen esite ilmestynyt ja kovasti tekisi mieli, mutta hinta on suolainen yli 2000 euroa yhdeltä aikuiselta ja lapsialennus vain 30%. Meillä on 2-vuotias, josta ei viitisi maksaa noin paljon, kun ei muista kokemuksesta kuitenkaan isona mitään.

Sivut

Kommentit (25)

Hotelli alueineen oli (belle mare plage) satumainen ja palvelu enemmän kuin hyvää.

Saarella ihanat rannat ja meri, mutta muuten pelkkää sokeriruokoviljelmää ja hökkelikyliä.

Valitse hyvä hotelli, jossa useita eri ravintoloita niin ette kyllästy. Lapsipuoleen en osaa oikein sanoa, kun ei silloin vielä ollut.

Mauritius on maanpäällinen paratiisi. Ei mitään myrkkyeläimiä tai ötököitä, ihanat rantsut, puhtaat vedet, luonto ja rauhallisuus...Mutta jos biletystä kaipaat, en suosittele...aika rauhaisaa tuo meno siellä on. Mutta hermolomana: mahtava paikka!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mauritius on erittäin turvallinen paikka lomailla koko maailman mittakaavassa. Lähtisin koska vain uudestaan, enkä todellakaan ihmettele Lignellien intoa raahata koko porukkansa sinne vähän väliä.

Netissä ei ilmeisesti vielä hinnastoja, täytyy kipaista matkatstoon hakemaan. Mutta sanoit että noin 2000e/hlö all inclusive? Millaiset lentoajat? Pariisin kauttako?

esim. Finnmatkoilla on hotelli Villas Caroline jossa kaksiossa on lapsialennnus 1050 euroa 2 vk matkasta. Eli esim. halvimmalla lähdöllä se on 2045 matkan perushinnasta yli 50% alennus. Tosin tuossa hotellissa ei sisälly kuin aamiainen hintaan.

lento on ensin Tukholmaan, jossa vaihdetaan lentokonetta. Tukholmasta lennetään Mauritiukselle, välilasku on Abu Dhabissa. Lentoaika Helsingistä 17h 35min, paluu 17h55min.

Vierailija:

Lainaus:


Netissä ei ilmeisesti vielä hinnastoja, täytyy kipaista matkatstoon hakemaan. Mutta sanoit että noin 2000e/hlö all inclusive? Millaiset lentoajat? Pariisin kauttako?


Olen muuten aiemmin kartoittanut noita omatoimimatkoja eivätkä ne niin paljon halvemmaksi tule ja riskinsä on niissäkin, kun pitäisi varata paikka 6:lle aikuiselle ja kahdelle lapselle kolmesta eri seurueesta.ap

Kahden viikon matkat yleensä noin 1500-2500¿. Mutta on myös 5300¿:n hotelli. Aika monessa hotellissa on All Inclusive/puolihoito. Muutamassa pelkkä aamainen.

Se hieman alentaa matkakuumetta tuohon suuntaan.Ei niinkään isoa huolta itsestä, mutta lapselle ei soisi mitään tuollaista riskiäkään.ap

säännöllisin väliajoin sitä aina ilmeneeIntian valtameren saarten chikungunyaepidemia alkaa laantuaHyttysten levittämä, arboviruksen aiheuttama chikungunya-kuume-epidemia on riehunut Afrikan itäpuolella sijaitsevilla saarilla viime vuoden keväästä lähtien. Viimeaikaisten raporttien mukaan se on nyt laantumassa.Erityisen paljon sairastuneita on ollut Mauritiuksen eteläpuolella sijaitsevalla Reunionilla (212 000 sairastunutta), mutta myös Seychelleillä, Mauritiuksella, Madagaskarilla ja Intiassa on raportoitu chikungunya-kuumetta.62-vuotias saksalaisnainen sairastui kolmeviikkoisen Mauritiuksen lomansa kolmanneksi viimeisenä päivänä. Hänen oireensa olivat taudille tyypilliset: kuume, päänsärky, erittäin voimakkaat nivelkivut, ihottuma ja jalkojen turvotus. Kotiin palattuaan hän hakeutui sairaalaan, jossa oireiden ja matkustusanamneesin perusteella osattiin epäillä chikungunyaa. Diagnoosi varmistettiin chikungnunya-spesifisellä RT-PCR ¿tutkimuksella. Muut oireet väistyivät viikon kuluessa, mutta taudille tyypillisesti nivelkivut jatkuivat pitempään. Alueelta tulevilla matkailijoilla on todettu tautia Saksan lisäksi myös Ranskassa, Sveitsissä, Norjassa ja Ranskan Guyanassa.Chikungunya-kuumeen mahdollisuus on siis edelleen hyvä pitää mielessä, mikäli alueelta palaavalla turistilla on tautiin sopivia oireita matkan jälkeen.Saarille matkustavien on tärkeää suojautua hyttysiltä mahdollisimman hyvin. On syytä käyttää pitkähihaisia vaatteita, hyttysensuoja-aineita ja hyttysverkkoja. Erityisen tärkeätä hyttysiltä suojautuminen on raskaana oleville ja henkilöille, joilla on vastustuskykyä alentavia perustauteja.http: //www. ecdc. eu. int/

En aio muutenkaan ostaa tuolta matkalta juuri mitään. Ostosreissut on erikseen.Vai kuumetauti, hmm. Laittaa miettimään. Tuo Reunionhan on naapurisaari...ap

joka suolaisen sentin arvoinen tuo matka. Tosin lapselle kyllä kohtuuttoman kallis. En tosin voisi omaa kullannuppuani pois kyydistä jättää, kai maksaisin itseni kipeäksi senkin lomasta. Käytiin ennen lasta siis. :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat