Vierailija

Poika, on rakkauden kesä. HAluatko katsoa kun panen tätä hippityttöä?"Sanoi äsken söpö nukke-eläinhahmo telkkarissa. Kyseessä oli siis MTV3:n uusi sarja Jäniksen kyydissä. Jossa on siis ihmisiä ja muppet-hahmo tyyppisiä karvatollukoita, jotka tosin ryyppää, rällää, pöllii autoja jne.Mä en edes ole mikään kovin konservatiivinen ollut noiden lasten ohjelmien suhteen, mutta nyt meni vähän yli. SIis kenelle tuo on tarkoitettu? Minkä ikäisille? Veikkaan että sitä mielellään katselisi esim. koululaiset jotka on yksin kotona ennen vanhempien tuloa...No en tiedä, pikkasne pisti miettimään. Siinä oli myös nainen seksikkäissä alusvaatteissa, sitoi miehen sänkyyn ja videokuvasi tätä, ja laittoi matkimaan eläimiä yms.KAtsoiko kukaan? Mitä ajattelitte?

Kommentit (19)

Ja Kukkulan kuningas jne.. mitä näitä nyt on.

Ei mitenkään lapsille sopivaa katsottavaa, mutta lähetetään ihan surutta sellaiseen aikaan, kun lapset hereillä. Laittakaa palautetta maikkarille, eivät ne muuten muuta tyyliä!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ohjelma on todellakin pervo, eikä mitenkään suunnattu lapsille..Kertoo seksistä, eroamisesta seurustelusta, alkoholista yms.. Siinä ei ole mitään muuta kuin nämä eläinhahmot jotka ovat lapsiin vetoavat..Tuleehan tuohon aikaan ilmeisesti aina joku chigagon lääkäritkin, että onko tarkoituskaan lapsille olla, mutta ei se kyllä kuulu tulla telkkarista ulos ennen kello 21 00..

Miksi se tulee sellaiseen aikaan, että aikuiset ei sitä varmasti ole kotona katselemassa, vaan lapset?Miksi se tulee suoraan lapsille suunnatun animaation jälkeen?Kerropa nyt ensin vastaus noihin, kun nostit mekkalan.Vierailija:

Lainaus:


ettei animaatio ole yhtä kuin lastenohjelma! Ei ihme kun valitetaan lastenohjelmista jos kaikkea piirrettyä luullaan lapsille suunnatuksi.
Tuo ohjelma oli ihan hävytön ja törkeä, ja silti sitä esitettiin tuohon aikaan lastenohjelmien yhteydessä.Ei niiden siellä maikkarilla kuitenkaan ihan ammattitaidottomia olla pitäisi.

niin se esitetään lastenohjelmien yhteydessä sellaiseen aikaan, että vain lapsia ja nuoria on kotona katselemassa telkkaria... MITÄ HELVETTIÄ SÄ SEKOILET?

Vierailija:

Lainaus:

mutta kun tulee tuollaiseen aikaan, ja on niitä " muppet-hahmoja" (eivät siis ole muppetteja, mutta sellasia puhuvia nukkeja), niin varmasti moni vanhempikin saattaa antaa lapsen katsoa, jos ei ihan oikeasti pysähdy katsomaan mistä ohjelmassa on kyse.Ihmettelen siis yhä, miksi tulee tuohon aikaan, ja kenelle on tarkoitettu?Meille kotiäideille, joilla lapset vielä päiväunilla vai ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat