Vierailija

Mitä kaikkea ns. pikkutavaraa olette vieneet kirppikselle ja saaneet myytyä? Entä nyt keväällä, kannattaako viedä talvivaatteita ollenkaan? Mitä ei missään nimessä saa myytyä? :D

Kommentit (8)

itse ostan eniten kauniita kenkiä (upeita löytöjä, vuosikymmenien vanhoja kenkiä hyvässä kunnossa:)) ja tähän aikaan vuodesta kesävaatteita.

Jos vaatteet ovat likaisia, kuluneita, rikkinäsiä, niin tuskin ne kaupaksi menee, kun kirpputoreilla on usein hyviäkin vaatteita halvalla.

päin menee kaikki järjetön tavara. Hyvät ja siistit vaatteet eivät mene halvallakaan, mutta kaikki kauheimmat mummonmekot, teryleenipaidat, tai muut muotipainajaiset menevät samantien (ei siis mitkään retrokamppeet vaan oikeasti kamalat kuteet)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja hyvät lasten vaatteet (pitää olla aika uusia malleja, ei kovin kiertäneitä) menee hyvin. Leluista isot lasten lelut kuten työntöauto, taaperokärryt, nukenvaunut, jumppalelut, keinuhepat, parkkitalot ym. menevät yleensä heti ekaksi.

Astioita menee, ja tuppperwaret on mulla menneet aina!

Satunnaisesti sitten kaikenlaista muuta. Vähän kirjoja, vähän barbeja, vähän aikuisten vaatteita.

Sisustuskamaa ollaan myös myyty (tauluja, mattoja, koriste-esineitä, maaleja, lakkaa, mitä nyt milloinkin jäänyt yli).

Hinnat ollaan pidetty aika edullisina.

Tämä PK-seutu. Ja friikkikamaa mitä nyt sitten onkaan sattunut olemaan on mennyt. Täällä tietty kandee vähän valitakin myytävän kaman mukaan minne menee myymään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat