Vierailija

Eli nolona kysyn kun ei oo mitään tietoa.. Odotan esikoista, ja nyt mietityttää, että sitten kun tulee aika viedä lapsi hoitoon (ollaan päädytty perhepäivähoitoon)

niin pitääkö lapsi viedä omalle paikkakunnalle hoitoon?

Kun mulla ja miehellä on työmatkaa 70km, ja aateltiin et olis helpompi jos lapsen sais viedä hoitoon meidän duunipaikkakunnalle, ei menis niin myöhään hakemiset ym..

Kommentit (11)


Pystyisittekö porrastamaan omia työaikoja. Siis sillä tavalla, että toinen vie ja toinen hakee. Tätä järjestelyä monet käyttävät, jotta lapsi voi olla hoidossa lyhyempiä päiviä.Tai pystyisikö toinen hankkimaan asuinpaikkakunnalta työpaikan?

Oma kuntasi voi ostaa hoitopaikan ostopalveluna toiselta paikkakunnalta. Suurin ongelma käytännössä lienee se, että harvalla paikkakunnalla on ylimääräisiä paikkoja myytäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan kun sitä oltais ilmoittamassa mihinkään hoitoon tms.

Kai sitä saa miettiä ja kysyä etukäteen, jos tulee tollanen mieleen? Hankkikaa elämä..

vai näin ootte ajattelleet :-)

komppaan edellistä, että kannattais nyt ekana kuitenkin synnyttää se lapsi, ennen kun alatte hoitopaikkaa varailemaan!


Fiksulta kuulostaisi munkin mielestä tuo, että voisitte viedä sinne työpaikkakunnalle hoitoon. Mutta en tiedä, onko miten mahdollista.Toisaalta kun lapsi on isompi, on kivempi, että hoitopaikka kodin lähellä ja voi tapailla vapaa-aikanakin niitä tuttuja kavereita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat