Vierailija

Tyttö oli kovassa yskässä jokin aika sitten. Sen jälkeen alkoi temppuilla syömisen kanssa. Ei mennyt oikeastaan kuin jugurtti alas.

Sitä kesti parisen viikkoa ja heti perään, nyt perjantaina, sairastui mahatautiin. Nyt ei tietenkään suostu syömään mitään enkä ole oikeastaan pakottanutkaan. En saa kiisseliä enkä mitään menemään alas. Tyttö vain valittaa mahaansa. Pelottaa, että tytöltä loppuu voimat kokonaan. Kuinka saisin tytön taas syömään? Ei maistu herkutkaan ei edes jäätelö. Tyttö on ennen ollut tosi hyvä syömään mutta nyt ei mitään. Olisiko mitään vinkkejä?

Kommentit (3)

Ja nyt kun alkaa ilmatkin lämmetä, piknikille omalle terassille/ parvekkeelle. ja voithan kattaa piknik pöydän vaikka olohuoneen lattialle.

Älä hätäile ja hössötä liikaa asian ympärillä.

Vatsatautiin vain Osmosalia ja vaikka mehua tms. kunhan juo riittävästi. Syömättä tai ainakin vähällä syömisellä kyllä pärjää useampia päiviä. Ja kun lapsi taas terve niin ulos reippailemaan että nälkä tulee ja tarjoat ruokaa normaalisti ruoka-aikoina, voithan tehdä mieliruokia, mutta EI herkkuja! Kyllä se luonto asian hoitaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat