Seuraa 

Meidän reilun kahden viikon ikäinen tyttö itkee tällä hetkellä sekä öisin että päivisin mahakipujaan, joskus koko ajankin. Milloin tähän on odotettavissa helpotusta?!

Kommentit (6)

Vieläkin on kyllä selittämättömiä vatsavaivoja silloin tällöin (6.5kk). Jotkut kiinteät soseet kun tuntuu aiheuttavan ummetusta ja siitä tulee siten ihan kamalat vatsakivut... mutta mistäs sen tietää aina, ennenkuin kokeilee.

...ei kyllä luultavasti ole odotettavissa vielä viikkokausiin, ehkä kuukausiin, mikäli kyse on koliikista tms. Meillä vyöhyketerapia auttoi 1,5kk iässä, koliikki alkoi 2 vkoisena. Ilman vyöhyketerapian apua saattaa kuulemma jatkua pahimmillaan jopa 7 kk asti. Siellä tarvii myös käydä useamman kerran, että pysyvä apu tulee. Ekat kerrat auttoi yleensä pariksi päiväksi. Että kannattaa liikkua sinne suuntaan, ja lisäksi karsia omaa ruokavaliota (varmaan tiedätkin, mutta kahvi, suklaa, mausteet, kaali, omena jne. täysin pois ruokavaliostasi mikäli imetät, niin ja coca cola on kuulemma kanssa paha).Voimia, tuo itkuaika on tosi rankkaa....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kestää kauemmin, niin voi olla muustakin kyse, esim. allergioista. En nyt halua niillä sen enempää pelotella, mutta sellainenkin mahdollisuus tietysti aina on, että vauva allergisoituu rintamaidon kautta jollekin, mitä äiti syö.

2 kk iässä ja siitä sitten pikkuhiljaa vähenivät, kunnes noin 6 kk iässä ei ollut enää lainkaan kipristelyjä. Kakkosen kohdalla eletään vielä toivossa, ikää nyt 3 vkoa :)

Meidän neiti on reilut kolme kuukautta. Vauvalla on ollut syntymästä lähtien vatsanväänteitä, ei koliikkia. Muutama viikko sitten alkoivat yöt vain pahentua. Vauva vaan äheltää vatsavaivojaan, eikä rauhoitu kuin hetkeksi tuttia laittamalla. Olen pitänyt vatsallaan polvien päällä ja vaikka mitä. Vatsallaan ei ole suostunut nukkumaan koskaan. Ruokana korvike.

Odotan todella, että vaivat jossain vaiheessa helpottaisivat, sillä vauvan rauhallinen yöuni ja minun uneni koko ajan vain vähenevät.

Meillä alkoivat vatsavaivat 5 viikkoisena ja johtivat siihen, että vauva nukkui tosi huonosti, ja lyhyinä pätkinä kun vatsaa väänsi lähes koko ajan. Käytimme Rela-dropsia ja Cuplatonia. Sekä kävimme 2 kertaa vyöhyketerapeutilla hierottavana ja saimme niistä kyllä mielestäni apua. Kun vauvamme täytti 3kk, niin vatsavaivat lakkasivat. Ilmaa on edelleen vatsassa, mutta vauva osaa nyt jo aika hyvin jumpata ne itse ulos. Varsinkin kun vauva menee vatsalleen, niin tulee yleensä komeita törähdyksiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat