Vierailija

Täällä on nyt useammassa ketjussa äitejä, jotka ovat synnyttäneet 5 tai enemmän lapsia. Wau! Se on minusta hienointa, mitä nainen voi tehdä. Itselläni on vain yksi lapsi, ja kauhistuttaa ajatuskin uudelleen synnyttämään menosta.

Kommentit (7)

mutta että jaksaisi olla RASKAANA viisi kertaa tms, se tuntuu lähes ylitsepääsemättömältä... Musta on ihan kauheaa olla raskaana, tuntuu etten ole ollenkaan oma itseni, enkä pysty oikein näkemään tätä edes omana elämänäni. Tuntuu kuin olisin pelkkä jättimäinen, pahoinvoiva hautomalaite.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt viidettä odottaessa synnytys pelottaa eniten. Ekaa odottaessa en juurikaan pelännyt. Mitään ei ole synnytyksissä koskaan tapahtunut, mutta nyt on paha pelko päällä.

Olen jopa joutunut tästä terapiassa käymään. Johtuu kait ajatuksesta, että kaikki muut synnytykset menneet hyvin niin ei voi enää viidees mennä.

Mutta en tajua, miten monen lapsen äidit kestää sitä alituista MELUA, joka lapsista lähtee? Meillä 2 lasta ja jo nyt on joskus jaksaminen äärirajoilla, just tuon kauhean älämölön takia!

Hassua jotenkin. Pistin pelon taakse ja ajattelin, että olen ihan höperö. Kun synnytyksen aika tuli niin ei pelottanut lainkaan ja olo oli hyvin rauhallinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat