Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Neuvolasta ei vastattu, kun yritin aiemmin päivällä soittaa. Kuumetta ei ole.

Kommentit (21)

Napyt olivat pienia, joiden keskella oli pienen pieni matanappy (nayttivat jonkin verran finneilta). Tytolla ei ollut kuumetta, eika kutinaa. Nappyja tuli 2 vrk:n ajan, lahinna selkaan ja jonkin verran myos raajoihin. Kaytin hanta laakarissa, joka totesi vain, etta se on todennakosesti joku virus infektio...en saanu sitten sen kummempaa selkoa siita!

No, en ollut itse kovain huolissani, koska muita oireita ei ollut. Napyt haivisivat muutamassa paivassa...ja tyton ihon on taas entisenlainen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsella on atooppinen taipumus. Allergialääkkeet käytössä koko ajan, vaikka ei ole vielä saatu selville mille allerginen. Meillä nuo näpyt kyllä kutisevat, lapsi rapsuttelee itseään kuin apina. Kun näpyt ilmaantuu rasvaan ihoa entistä tehokkaammin ja annan lisäksi vielä illalla ataraxia. Muutoin käytössä zyrtek aamuin ja illoin.

Kyseessä oli joku allerginen reaktio ja näpyt hävisivät vuorokaudessa. Näpyt eivät kutisseet. Meilläkään lapsei ei ollut syönyt mitään poikkeavaa, kala-allergiaa epäiltiin sillä poika oli syönyt juuri kala-aterian. Myöhemmin kala ei ole kyllä aiheuttanut näppyjä eikä niitä ole tuon yhden kerran jälkeen enää tullut.

Varuilta veisin lääkäriin..

Viime vuonna oli juuri tuollaista, rinnan alueella. Tuli ja meni ihan omia aikojaan, emme tutkineet asiaa tarkemmin. Myös nokkosrokkotyyppisiä punaisia läiskiä on ollut muutaman kerran. Näpyt ilmestyvät aina keväisin maalis-toukokuu välillä. Mitään selitystä näihin ei ole saatu, luultavimmin ovat jonkinlaisia allergisia reaktioita.

Eivät kutise, mutta näyttää ikävälle kun iho niiden ympärillä punottaa ja nuo paukurat on vaaleita. Ovat olleet noin viikon pari ja lisääntyvät vaan.

Sairastin itse parvorokon ala-asteiässä. Siinä näppylät ovat niin pieniä, että näyttää oikeastaan vaan voimakkaalta punotukselta. Alkoi naamasta ja laskeutui aina vaan alaspäin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat