Seuraa 

Heinäkuussa syntynyt poikamme on alkanut heräilemään aamuisin jo kukonlaulun aikaan. Tänä aamuna herätys oli klo 6.20 (= kahdeksan tunnin yöunien jälkeen) ja edellisenä yönä jo klo 4 (= reilun viiden tunnin yöunien jälkeen). Kello neljä en tosin suostunut nousemaan ylös, joten taistelin nukutuksen kanssa peräti kaksi tuntia (!) ennen kuin poika suostui nukahtamaan (hörpättyään sitä ennen sylissäni vettä puolisen desiä).Ennen nukuttiin iloisesti 10-11 tuntia öisin, hörpättiin ehkä tarvittaessa aamutuimaan maitoa, mutta jatkettiin vielä unia. Päivisin nukuttiin yhdet pitkät (3-4 h) päikkärit, mutta nyt niitä tarvitaan parit...Miten teillä muilla???

Kommentit (14)

meillä oikea unikeko..

nukkuu yöllä 14-15 tuntia eli 20-11 ja sit kahet päikkärit joista toiset noin 4 tuntii ja toiset 1,5 tuntii.. eli ei oikeestaan muuta kun vaan nukuta ;)

10 kuisena nukkui noin 20-7 eli 11 tuntia ja päiväunia 2 yhteensä n 2½-3 tuntia.Kun heräilee noin aikaisin niin ajattelinpa kysyä, että onko teillä kunnon pimennysverhot. Meillä ainakin kevään myötä on tarvittu kunnon paksut verhot, jotka eivät päästä aamu-aurinkoa pikkuista herättämään ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..nukkuu 10-11 tuntia yössä, yleensä heräämättä. Aamupäivisin ottaa pidemmät päikkärit, 1,5-3tuntia, ja iltapäivisin nukutan usein " väksisin" vaunuihin noin puoleksi tunniksi, koska muuten ei jaksa iltaan asti.Kun puolivuotiaana oppi konttaamaan ja kävelemään tukea vasten, niin meinasi unirytmi sekoittua, yöllisen harjoittelun vuoksi, mutta nyt opittu " ilman käsiä" seisominen ja askelten ottaminen ilman tukea ei ole juurikaan nukkumiseen vaikuttanut. Hampaita on kaksi, ja ne molemmat ovat tulleet kyllä melko huomaamatta, onneksi.Arica ja Catina 9kk 3vko

Nukkuu myös 20-11 heräämättä! Parit päikkärit päivällä 13-14.30 ja ehkä myöhemmin vielä semmoiset tunnin päikkärit. Joskus menee pidempään, joskus lyhemmät päikkärit :0)!Ja hyvin ehtii itseään kehittää! On niin älyttömän touhukas, ettei mikään ihmekään, jos nukuttaa. Ei ole hetkeäkään paikallaan.Terkan mukaan on niin älyttömän aktiivinen lapsi, että kuluttaa kaiken syömänsä touhuamiseen, ja sen vuoksi yöunet ovat niin pitkät.Edellä ollaan kehityksessä oltu 1,5kk pienestä pitäen.Heather ja neiti-nessukka 8kk

äippä05:

Lainaus:


meillä oikea unikeko..

nukkuu yöllä 14-15 tuntia eli 20-11 ja sit kahet päikkärit joista toiset noin 4 tuntii ja toiset 1,5 tuntii.. eli ei oikeestaan muuta kun vaan nukuta ;)
Voiko olla??

Eli päivässä hereillä vain n.4h?!

Saako kysyä minkä ikäinen lapsi kyseessä,ei voi olla ihan normaalia,ellei ihan vastasyntynyt..Missä vaiheessa lapsi kehittää itseään ja syö ja tekee muita vauvajuttuja..

Nukkuu 21 (2130)-730 (830) eli noin 10-11 tuntia, ja on viime päivät nukkunut vain yhdet päikkärit noin 2,5 h. Kun toiset unet jäi välistä on aamu nukkuminen pidentynyt ainakin tunnilla.

Yöllä noin 9 tuntia (noin klo 21-6) ja päiväunia (kahdet tai kolmet) yhteensä noin 3 tuntia, joskus jopa vähemminkin. Eli vuorokaudessa poika nukkuu maksimissaan 12 tuntia. Pimentävät sälekaihtimet on makuuhuoneessa, joten valonkaan ei pitäisi herättää. Tuntuu että poika on vähän väliä väsynyt ja kiukkuinen, muttei nuku. Takana on pariin viikkoon melkoisesti tapahtumia: mahatauti, flunssa, kurkunpään tulehdus (sairaalassa 4 yötä), tukea vasten kävelemään oppiminen ja kolmen hampaan tulo, eli taitaa olla vaan että poika ei malta nukkua.

...eikä yöunia ollut siinä vaiheessa kertynyt kuin vasta 8,5 tuntia. Makuuhuoneen ikkunassa on kyllä sälekaihtimet, mutta ehkäpä ensi yöksi viritän sinne myös jonkun tumman verhon. Täytynee sitäkin sitten kokeilla... Niin, ja poika jaksoi nyt aamutuimaan olla hereillä vain 1,5 tuntia ja nukkuu nyt vaunuissa parvekkeella... ;) On itse asiassa siis nukkunut jo kaksi tuntia eli jostain syystä ne unet aina keskeytyvät aamutuimaan.

päiväunia kahdet, yhteensä 4-6 tuntia.oltiin mummolassa viime viikonloppuna yötä, ja siellä meidän neitokainen heräili kanssa kuuden aikaan, vaikka normaalisti herää kasin aikaan. luulen että se johtuu tuosta valoisuudesta ulkona.meillä nukuttiin kanssa jo yöt läpeensä, mutta seisominen ja tukia vasten kävelemään oppiminen sekoitti kaiken, nyt heräillään 1-3 kertaa yön aikana.

meillä on meinaan sellanne aamu kukkuja,että ihmetti kun äippä05,kertoi oman pienokaisen loistavista unen lahjoista!mutta ehkä se on niin kuin heather tuossa edellä kirjoitti,että jotkut aktiiviset lapset tarvitsevat enemmän unta.Ja onhan meillä aikuisllakin erillainen unen tarve.

Luulisi että meijän pikku ukko vetelisi vähintääkin sen 12h unta palloon,menee meinaa sellasella tohinna eteenpäin koko ajan.Ja nukkuu päikäreitä ainoistaa yht.n.3h.kahdessa erässä ja yöunet ona max.10h.Täällä vaan haaveillaan että herätys siirtyisi edes siihen seitsemään..;)

Meillä nukkumaan mennään 21 ja herätään aamulla klo 5.

Joskus voi vahingossa venähtää jopa 5.30. Ikää 10kk.Päiväunia n.8-10 ja toiset 13-15.30.Toivossa on hyvä elää ja aamu-unia odotellaan.

nukkuu n. 9-10 tuntia heräämättä, eli menee illalla 8-9 välillä nukkumaan ja herää aamulla 6-7 aikoihin. Päivällä nukkuu sitten kahden päikkärit, joista toinen 2 tuntia ja toinen 1½ tuntia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat