Vierailija

Meidän parivuotiaalla oli aika ohuet collegehousut ja trikoopaita (pitkähihainen) ja tietysti sukat. Päällä aika paksu fleece-puku (siis takki ja housut), kevätmyssy (leuan alle solmittava, jossa korvaläpät) ja lenkkarit. Tytöllä aivan pää hiessä kun tultiin sisälle. Olin vähän ihmeissäni.. Mielestäni ei yhtään liikaa vaatetta vuodenaikaan nähden. Mutta kai sitä pitäisi jostain päästä vähentää. Mutta mistä sitä nyt vähentäisi? Kertokaahan millaisia vaatetuksia muilla taaperoilla tänään ulkona.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja asumme merenrannassa jossa tulee, ei ollut pätkääkään hikinen lapsi, keinuu paljon ja istuu hiekkiksellä.En ole mikään ylipukija (olen ollut vuosia päiväkodissa, osaan pukea lapsia) ja lapsi ei ole päivääkään esim. ollut kipeä.Minusta ei nyt uusavutonta saa mitenkään..

-6

Tää on vähän hankalaa aikaa kun ei oikein tiedä mitä päälle pukisi, mutta kaipa se on parempi että on hieman liikaa kuin liian vähän!

Kattelin tuossa noita tytön myssyjä, että ainakin yksi ohuempi kevätmyssy löytyy, joten huomenna varmaan se päähän ulkosalle. Ja jos pitkähihaisen paidan korvaisi t-paidalla tai jotain, niin jos se olisi riittävästi. Kiitos vinkeistä! Muita?ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat