Seuraa 

Olemme tässä pohtineet, josko lähtisimme syksyllä etelään. Isompi olisi tuolloin 3 ja vauva noin puoli vuotias. isompi varmasti nauttisi matkasta. Saisi uida ja ravintolassakin syömiset varmasti onnistuisi jo kivasti. Mutta mitenköhän tuon puoli vuotiaan kanssa lomailu sujuisi? Häntä ei voi kuitenkaan pitää auringossa (löytyykö varjoja?) ja ruoat tietysti olisi otettava mukaan. Lasten ehdoillahan lomalle lähdettäisiin, mutta kuinka paljon tuon ikäiset vauvat ovat rajoittaneet " lomailua" . Toisaalta ei varmasti vielä liiku tuon ikäisenä, mutta kertopaahan kokemuksianne? Kannattaako lähteä vai menevätkö rahat " hukkaan" ? Toisena vaihtoehtona olisi lomailla kesällä kotimaassa, mutta ulkomaillekin olisi kova hinku. Kun ei enää yhtään muista, millaista niiden puolivuotiaiden kanssa on.

Kommentit (1)

Mutta kiva tulla kotiinkin. Jos on alkuvaihe ollut rankka, niin loman jälkeen kotonaolo on toosi iisiä. ;) Saman asian ajaa kyllä vedettömään mökkiin tms viikoksi meno... ;)Aurinkovarjoja on joissain hotelleissa, ja niitä saa yleensä ostaa paikan päältä, tai viet vaunuissa oman vaunuvarjon. Myös viltillä tms. saa taiteiltua rantatuolien päälle kivasti suojapesiä. Vaippoja ja ruokaa löytyy ainakin Mallorcalla hyvin, mutta Afrikan rannikolla omat mukaan. Puolivuotias ei vielä paljon ees tarvitse.Loman aikana kannattaa välttää muutenkin, ettei kokeile mitään uusia korvikkeita, ruokia tms, että ei tarvii vatsavaivoja kärsiä. Mieluummin vaikka silkalla maidolla sitten, ja nekin rinnasta/kotimaasta esim. jauheena niin menee pieneen tilaan.

Hotellissa kannattaa olla mikro ainakin ja hyvä allasalue.

Joku kantoväline vauvalle on hyvä olla mukana. Ja iltariennot voi unohtaa, tai sitten nukuttaa vauvaa vaunuissa niin voi riekkua jossain ainakin puoleenyöhön. Esim. Mallorcalla diskoissakin joissakin on ikärajatonta, eli vauvasta vaariin siellä on puolille öin asti ainakin.Ja rento asenne tosiaan, että ei hössötä jos vähän aurinko osuu vauvaan, tai jos sillä on kylmä, kuuma, nälkä, tuleeko heti nälkä vai ei, kyllä niitä syöttöpaikkoja yms, löytyy aina, ja ottaa vaikka sit varaviltin aina mukaan hotellilta lähtiessä tai luottokortin että saa ostettua jotain lämmintä jos kylmästä on kyse.. ja oma kokemus on että ainakin Mallorcan kohteissa suhtaudutaan tosi hienosti vauvoihin, ja kantovälineen kanssa pääset myös niihin ahtaisiin pikkuputiikkeihin asioille... :) Helsingissä ja Suomessa ylipäätään on paljon töykeämpiä ja ikävämpiä ihmisiä. Turistikohteissa jos on näitä, ne on toisia suomalaisia...Lentokoneessakin matka sujuu yleensä hienosti, ja pissivaipat voi vaihtaa vaikka jopa sylissä... mutta wc:ssäkin voi ne hienosti vaihtaa, vaikka tilaa ei olekaan juurikaan. Ja nenätipat voi auttaa nousuihin, laskuihin, eikä sitä tarvitse jännittää, syöttö samaan aikaan kun noustaan/laskeudutaan voi helpottaa korviin, mutta sitä on niin kovin vaikea ajoittaa, että ei kannata stressata sitäkään.Myös Baltian maissa on ihania rantoja pikkulasten kanssa jos autolla haluaa ajella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat