Vierailija

Minua kuvottaa koirankakkakasat, jotka tulevat esille lumen sulaessa ja erityisesti yököttää ne koiranomistajat, jotka eivät viitsi siivota hoidokkiensa jälkiä.Minkälaiset ihmiset jättävät ulos (katujen varsille, ihmisten takapihametsikköihin, bussipysäkkien vierelle yms.) jätökset eivätkä osaa ajatella millainen terveysriski se on? En voi käsittää. Tosi tympeää ulkoilla lasten kanssa, kun jatkuvasti pitää tarkkailla minne astuu.Mitä ihmettä tälle asialle voisi tehdä? Turha ehdottaa koiranjätösastioita, kun meidän kulmilla niitä on ja härskeimpinä esimerkkeinä kakkakasoja on näiden roskisten ympärillä. Pitäsikö ottaa kuvia roskaajista ja lähetellä niitä poliisille? Tai laittaa pystyyn koirankakkaajasivut, jonne julkaista näitä kuvia?

Kommentit (31)

Kun käskin sen ottaa silmän käteen ja katsomaan mitä kaikkea paskaa ihmiset on kylväny luontoon ja teiden varsille.

Ai että, tuli hyvä olo kun pääsin sanomaan asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me ollaan kerätty naapureiden kanssa (samalla kun muutenkin siivotaan pihaa) yhtiön alueet puhtaaksi paskasta. Pieni vaiva, eipä tartte enään oksennuskurkussa katella " tiluksia" .

noukkia mutta miksi jotkut omistajat antaa koiriensa kakata KESKELLE KÄVELYTIETÄ? Eikä viitsi edes siivota pois.Meillä reitti koti-päiväkoti on yhtä esterataa koiran kakkoineen. Kyllä VITUTTAA. :(

Eikä muutenkaan huvita. Poliisitkaan ei välitä tälläisistä asioista, on katsokaa paljon tärkeämpiäkin asioita. Ei niitä kiinnosta kytätä noukinko koirani paskat, vai en?

No niin, jatkakaa itkeskelyänne!

Kai kun on nirppanokka jonka aika kuluu vaan paskoja vahtiessa.

Lapset sotkee paljon enemmän. Tuhoaa, repii, piirtää seiniin, sotkee ja kiljuu! Meluhaitta sanon minä.

varmaan jossain maalla ei haittaa, kun koirat kakkii pusikoihin, mutta kun sattuu asumaan kaupungissä kävelytien vieressä, mikä on yleinen koirankakatusvessa, niin ei paljon naurata.

Aah, tuli hyvä olo, kun pääsi sanomaan. Hän nitisi, ettei tullut pussia mukaan. ÄÖ taisi olla tällä ihmisellä kengänkoon tietämillä, koska ei tullut mieleen koiraa " vessaan vietäessä" , että sehän saattaa tehdä numero ykköset. Ensi kerralla taidan laittaa saman ihmisen laittamaan jätökset taskuunsa, jos taas on " unohtunut" pussi.

Annoin jopa ylimääräisiä pusseja, jos koiralle tulee saman reissun aikana useampia kakuleita. Jätkä keräsi kakat pussiin ja jatkoi matkaa. En ole sen koommin nähnyt, vaikka aiemmin kakkareitti kulki usein juuri meidän aidan ohi.Antakaa niitä pusseja poloisille. Ovat ihan oikeasti saattaneet unohtaa pussinsa kotiin....

joku ystävällisesti opasti minua, ettei kannata lasten kanssa ulkoilla

koirankakatuspaikoissa. Hehheh, jos alkaisin meidän portilta keräämään

paskaa kun kävellään kauppaan joka on parin sadan metrin päässä,

niin ei kyllä Citymarketin isompi muovipussikaan riittäisi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat