Vierailija

Saisin elämääni paljon iloa konserteista, mutta ei tule koskaan lähdettyä. Miehen kanssa ei koskaan päästä, ja ystävillä on joko erilainen musiikkimaku tai sitten menevät vain miestensä kanssa. Käytkö sinä yksinäsi?

Kommentit (5)

Suomesta läksin yksin, mutta bändin fanipalstan kautta olin tutustunut muihin faneihin ja sitten tapasin heitä keikkapaikan ulkopuolella jonottamassa. Sisällä meno olikin niin hurjaa, että erkanimme toisistamme pitissä, mutta taas esityksen päätyttyä keräännyimme sovittuun kohtaan ja kun kaikki olivat elävinä ja ilman luunmurtumia siinä, läksimme omille teillemme.Suosittelen samaa. Eli etsi sitä porukkaa, joka sitä musaa kuuntelee. Useimmilla bändeillä on keskustelupalsta sivujensa yhteydessä tai ainakin MSN yhteisö tai Yahoo ryhmä tms.

mutta löysin kyllä aina tuttuja tai sitten juttelin tuntemattomien kanssa.

Nykyisin käyn harvoin (kerran pari vuodessa). Yleensä miehen tai kavereiden kanssa.

Meillä kyllä kavereiden kanssa vuosien varrella musiikkimaku lähtenyt hiukan eri suuntiin! Toiset on jämähtäneet kuuntelemaan niitä iänikuisen vanhoja (joista en edes silloin pitänyt). Mä seuraan edelleen musiikkia ja käyn uudenpienkin bändien keikoilla. Toki vanhoissakin hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat