Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (114)

Tuntuu pahalta hänen puolestaan tämä vyörytys. Hänen elämänsäkään ei koskaan palaa enää " tavalliseksi" , tämän asian kanssa on varmasti raskasta elää.

Mitkään oikeudenkäynnit eivät tuo vainajia enää takaisin...

Tieosuus, jossa onnettomuus tapahtui oli totaalisen peilijäässä! Se ei missään nimessä ole mikään normaali talvikeli. Ei tarvitse olla mikään Einstein tajutakseen, että kun raskas rekka (jonka perävaunu oli vielä lastattu raskaammaksi, kuin vetäjä) lähtee tulemaan umpijäistä mäkeä alas, muuttuu siinä kuljettajakin matkustajaksi, vaikka vauhtia ei olisi paljon. Minua oikein huvittaa kun täällä sellaiset ihmiset antaa mielipiteitä raskaalla kalustolla ajamisesta, ja siitä kuinka niitä pitäisi ajaa, jotka eivät takuulla ikinä ole itse niitä ajanut. On niin he***tin helppoa arvostella, kun ei tiedä mistä puhuu. Rekkakuski kantaa tuota taakkaa lopun elämäänsä ja minusta on hävytöntä, että sillä vielä omaiset yrittää rahastaa. Rekkakuskit eivät aina ole mitään teiden ritareita, mutta älkää leimatko kaikkia rekkakuskeja automaattisesti syylliseksi. Toivotan paljon voimia rekkakuskille, sillä varmasti tuon raskaan yön muisto palaa taas äärimmäisen raskaana mieleen, kun oikeudessa kaikki haavat revitään auki.T: Tuhansia töitä, valvottuja öitä, silmiä painaa ei uni anna lainaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onnettomuudet ovat onnettomuuksia, joita kukaan ei aiheuta tahallaan. Toki joskus on osoitettavissa, että tapahtumaketju on jonkun syy, mutta ei sekää tuo uhreja takaisin. Tässä tapauksessa kuljettajaa ei todellakaan pitäisi syyttää!

Varsinkin kun tuosta nimeomaisesta tieosuudesta ovat useasti ammattikuskit ilmoittaneet -> huono suolaus, hiekoitus tms. kunnossapito talvisin. Niinhän siinä yleensä käy, että jos varoituksia ei uskota, jotain kamalaa sattuu. :o(

ja todella, joutuu elämään sen asian kanssa lopun elämänsä ja vielä näin pitkän ajan jälkeen käymään läpi oikeudenkäyntiprosessin. Ei ole helppoa.

vielä käsittääkseni ketään tappanut. Vaaditaan siihen muutakin. Ja niin paljon kun olen kelissä kun kelissä ajanut, ei sitä kunnioitusta järkevää ajotapaa/tilannenopeutta kohtaan ainakaan rekoilta saa. Kyllä se asenne siinä ammattikunnassa (ihan joka portaassa) mättää todella pahasti. Siksi yksi esimerkki nyt voi tulevaisuudessa säästää ihmishenkiä.

Kyllä varmasti kuski olisi ne potkut ottanut (tullut myöhässä määränpäähän) jos olisi tulevan tietänyt. Ihmisillä kun nyt vain on sellainen taipumus, että he toimivat niiden olosuhteiden ja tietojen mukaan jotka heillä sillä hetkellä on.Kuski ei ole syyllinen vaan uhri itsekin. Tarkoituksella ei tätä tehnyt ja varmasti kärsii koko loppuikänsä.jos ajat autoasi aivan normaalisti ja yhtäkkiä se lähtee alta ja tulee kolari, vika on sinun vaikka et tehnyt mitään väärin ja joudut maksamaan mielettömiä korvauksia toiselle osapuolelle?

Faktahan on että REKAT AJAVAT YLINOPEUTTA ja se ns. rajoitn on ihan fuulaa koska sen voi säätää itse miten haluaa. Jokainen tielläkulkija tietää ja huomaa tämän. Mutta onko onnettomuus pelkästään rekkakuskin syytä. Ei. Ennemmin mielestäni kuolleen bussikuskin syytä. Hänen OLISI PITÄNYT ohjata bussi pellolle kun huomasi vatsaantulevan rekan heittelehtivän. Miksi ei ohjannut ?

Vierailija:

Lainaus:


Kyseessä oli onnettomuus, eikä minusta tuollaisissa onnettomuuksissa ole syyllistä. Eri asia olisi, jos kuljettaja olisi tehnyt jonkin " oikean" rikkomuksen, josta onnettomuus aiheutuisi, esim. ajanut juovuksissa, ottanut kiellettyjä lääkkeitä, kirjoittanut tekstiviestiä ajaessaan. Minusta tässä tapauksessa ei mitenkään voi pitää kumpaakaan osapuolta syyllisenä ja minusta on ikävää, että syyte on nostettu ja että jotkut omaisetkin vaativat korvauksia kuljettajalta.
Mäkisessä maastossa talvikeleillä; jos ajaa rekan liian hiljaa mäkeä alas, ei pääse sillä seuraavaa ylös. Repikää siitä.Rahti raiteille - voisi olla ratkaisu, mutta tulee kalliiksi. Haluaisivatko av-mammat maksaa päivittäistavaroistaan enemmän jotta saataisiin rekkaonnettomuuksien vaara minimiin?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat