Vierailija

Miten onnistuu? Paljonko ja missä muodossa annatte/olette antaneet päivässä? Emme saaneet mitään ohjeita :((

Kommentit (5)

Kuulostaa oudolta, jos kyse allergiatestausteksta..

Aina on olemassa riski, että allergiareaktio vaatii sairaalahoitoa, siksi altistetaan kyllä yleensä sairaalassa.

ex-allergikon äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletteko aiemmin olleet sairaalassa altistuksissa? Onko teillä mitään kokemusta asiasta?Sairaalassa tekevät " vehnävellillä" tai pullalla/leivällä.

Ensin vähän sivellään vaikkapa poskelle pieni täplä, odotellaan 15-20 minuuttia, tuleeko oireita. Sitten pieni tippa huulee, limakalvolle, taas odotellaan. Sitten noin lusikallinen (tai ruiskulla pieni määrä) niellään, taas odotellaan... Määrää kohotetaan pikkuhiljaa ja pidetään aina odottelutauko, jolloin katsotaan tuleeko oireita. Kirjataan tietysti ylös mahdolliset oireet ja paljonko saanut ainetta.

Lääke kannattaa olla vieressä odottamassa (esim. Atarax, tai onko teillä jokin muu mahdollisesti käytössä - rajuimmissa tapauksissahan saattaa mennä addrenaliini-linjalle, eli tarkkana saa olla - onko teillä mitään käsitystä, minkälaisia oireita voisi olla tulossa?!)

ja että soitella saa uudemman kerran SYKSYLLÄ. Nyt pitäis vain tietää millä aineella kokeillaan..Allergiat vehnä, soija, maito, muna ja peruna. Vehnä siis lievänä (?).

iho-oireita tulee meillä. Ei mitään ohjeita eikä sen suuremmin tukeakaan ole sieltä lääkäriltäpäin odotettavissa. Pitänee sitten jotenkin selvittää itse.. hankalaa vain kun iho on muutenkin atooppinen :/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat