Vierailija

Mitä siitä on haittaa?Meillä 1-vuotias lapsi joka minusta ei todellakaan ole valmis luopumaan tuttipullostansa..

Kommentit (14)

Koska haluaa selvästi juoda pullosta. Olen nyt parina päivänä koettanut antaa lasista maitoa (ei mene!) ja tänään kun näki tuttipullon, silmät levähtivät ja joi koko pullollisen äkkiä. Miksi noin pieni pitäisi vieroittaa tuttipullosta? Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. haluaisivat varmasti syödä suklaata joka päivä. Aikuisen pitää olla aikuinen. Lapsesi ei tarvitse pulloa, vaikuttaa hampaisiin. Lisäksi pääset helpommalla kun vieroitat nyt etkä vuoden kuluttua.

En vieläkään saanut selkeää vastausta, miksi tuttipullosta olisi luovuttava? 1-v on aika pieni vielä kuitenkin ja imettäväthän monet vielä tuon ikäistä. Eikös sekin vaikuta hampaisiin, jos se pullokin? Ap

saa juoda kaksivuotiaaksi pullosta. Sen jälkeen vasta alkaa haitata hampaita. Mutta tietenkin tuossa juomisessa täytyy olla järki mukana: pullosta ei lutkuteta koko ajan eikä juoda mehuja.


Tutin lutkuttaminen vaikuttaa, jos se on jatkuvaa, mutta tuttipulloahan juodaan muutama minuutti kerrallaa, joten ei vaikuta hampaisiin.Meillä tuttipullo jäi vähitellen pois. Kun tyttö oli 1v 4kk ei kaivannut tuttipulloa lainkaan.Älä huoli turhasta. Jos se pullo on vielä lapsellesi tärkeä, niin anna pitää vielä ja rupea vähitellen antamaan nokkamukia pullon tilalle.

ja tietty tosiaan sitä ei lutkuteta koko aikaa ja pulloon vaan vettä tai maitoa ei makeita. - se jonka kohta 2v juo vielä pääsääntöisesti pullosta ja kaikkemme tehdään, että se jäisi pian pois.

hampaisiin vaan päinvastoin. Lapsella kehittyy suun lihaksisto eri lailla kuin tutissa & muissa muoviläystäkkeissä ja sillä on positiivinen vaikutus myös hampaisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat