Vierailija

Mä en kestä elää tällaisessa maailmassa vaikka itsellä on kaikki niin hyvin. En kestä sitä mitä media suoltaa niskaani. Sitä mitä ympärilläni tapahtuu, lapsia kuolee, ihmisiä sairastuu hirvittäviin tauteihin...en jaksa luetella. pelottaa elää. Helvetisti.

Kommentit (9)

No älä ota sitä vakavasti!!Tiiäkkö, meitä on maapallolla aika muutama ihminen. Uutisia on ja ne on ikäviä -kuka nyt haluaa seurata kivoja juttuja-Varmasti tapahtuu enempi ihania juttuja, me kaikki kuollaan joskus ja sairastutaan..Mut aattele nyt on vappu justiin ja muuttolinnut on tullu eikä oo yhtään lintuinfluenssa tapausta raportoitu! Ei niistä kerrota vaikka porukka oli ihan paniikissa jokunen viikko sitten..Ole onnellinen omasta ja perheesi terveydestä, jos joku sairastuu niin muista että on pahemminkin sairastuneita..Jos uutiset ahdistaa niin käännä kanavaa uutisten ajaksi! Sinä voit itse vaikuttaa uutisvuotoon. Älä ahdistu, maailma on hyvä paikka! Mutta aina sattuu kun tapahtuu... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Just tuossa katselin nettiuutisia maailmalta, kauheita uutisia näyttää olevan joka maan sivustoilla :(Tulin kuitenkin helvetin onnelliseksi ja iloiseksi, kun vauvan kanssa tässä valvon ja tajuaa, että kyllä maailmassa hyviäkin asioita on, eikä kaikki ole vain pahoja juttuja.

Sitä paitsi. Ihminen elää kuollakseen. Raakaa, mutta ainoa totuus.

[/quote]
Tai oikeastaan näin: ihminen kuolee elääkseen. Sen tietävät ainakin ne kaikki jotka ovat löytäneet Jeesuksen elämäänsä. Suosittelen!Aatteleppa jos popula Ei kuolisi, vaan eläisi jotain 300 vuotta. Onneksi täältä kuollaan pois, ikuinen elämä olisi pahinta mitä voisi sattua.Matti nykänenä sanoi elämän olevan ihmisen parasta aikaa. Totuus on aivan toinen, tällä hetkellä ajattelevien ihmisten pahin paikka on juuri elämä.On itsekkyyden huippu ja suorastaan sairaalloisen rikollista tehdä lisää elinkautisia tämän hetken maailmaan.Tämä siis tietysti vain jos olet homo sapiens, muussa tapauksessa, Wank On Dude!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat