Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rv 39+5 ja paikat on pehmenneet ja lyhentyneet. Ajattelin lähinnä sellaista aktiviteettia että kävelisin metsäpolkuja esikoisen kanssa ja välillä kantaisinkin häntä, että mahtaiskohan siitä olla hyötyä vai olisiko vaan turhaa rasitusta ja selän kipeyttämistä?

Kommentit (5)

Pitkiä lenkkejä tein, ja juoksin kerrostalon rappusissa ennen molempia synnytyksiä. Molemmat alkoivat viikoilla 41+. Ota rennosti, ja nauti niistä metsäkävelyistä jos jaksat mennä, ei kannata turhaan rehkiä. Niin tylsältä kuin kuulostaakin, synnytys alkaa kun on alkaakseen.

Ratiopharmin laktuloosivalmistetta otin lasketun päivän aamuna kun vatsa oli toosi kovalla ja kun vatsa alkoi toimimaan ilmestyi myös supistukset. Yöllä lähdettiin sairaalaan mutta supparit loppu ja aamulla kotiin. Yksi yö kotona ja sitten otin taas lääkettä ja taas illalla alkoi supistelemaan. Ja taas yöksi sairaalaan, sieltä tultiin kotiin nyytti kainalossa. Lapsi syntyi sitten rv. 40+3.. Et silleen meillä!=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen kyllä ihan normaalisti itteäni rasitellut (siivousta, haravointia jne.), eikä ole kyllä synnytyksen merkkejä.Kuitenkin: esikoisesta menin sairaalaan 39+ kun vedet liruttelivat, siis ei mitään ryöpsähdyksiä. Tosi hiljaista oli. Mutta päivän kärvistelin sairaalassa, ei tapahtunut niin mitään, aattelin että oliko lapsivettä se lainkaan. Illalla kätilö käski mut ripeäälle kävelylle. Sen jälkeen sanoi, että katellaan, nyt nukkumaan, jospa vaikka yöllä käynnistyisi. Ja hämmästys, käynnistyi!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat