Vierailija

Lähipiirissä liian huonoja kokemuksia päivystyksestä esim Jorvissa, ja meidän 8kk ikäisellä on influenssa : ( Pelkään että tulee lähtö sairaalaan yöllä (äsken konsultoin naapurin th:ta, joka sanoi, että luultavasti pärjätään ainakin aamuun enne kuin tarttee mennä taas lääkäriin).Niin siis onko?

Kommentit (12)

Lähipiirissä siis ihan törkeitä tapauksia, että pahasti sairaita lapsia on käännytetty noista sairaaloiden päivystyksistä kotiin, ja sitten seuraavana päivänä ovatkin joutuneet jo pitkälle vuodeosaastolle, kun ovat menneet niin huonoon kuntoon. Sen takia menisin mieluummin yksityiselle, ei huvita leikkiä pienen terveydellä ja pahimmassa tapauksessa hengellä : (

Sinne lastenklinikalle tuo mies saa sitten suunnata, jos lähtö tulee.Saahan sinne mennä, vaikka ollaan Peijaksen alueelta? Itse en haluaisi sinne juoppojen keskelle pahasti sairasta lasta viedä, varsinkin kun ystäviä on lapsineen käännytetty kotiin ihan törkeällä tavalla, vaikka seuraavana päivänä lapset on sitten otettu yli viikoksi sisään. JA päivälääkärit olleet vihaisina, että miten niin sairaat lapset on käännytetty kotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin meidän sairasta lasta tutki Mehiläisessä Töölössä su-iltana myöhään lastenlääkäri. En tiedä oliko sitten tuuria? Mutta varsinainen lasten puoli (Ruusula) ei tosiaankaan päivystä. Mutta kannattaa kysyä!

paitsi tietysti julkiset. Lastenklinikalla ainakin Suomen paras hoito, en edes veisi muualle jos yöllä pitäisi lähteä.Mehiläinen Töölössä päivystää kyllä 24/7 mutta ei erikoistunut lapsiin.

Meillä yksi lapsista sydänvikainen ja luonnollisesti hänet viedään sinne, jos sydämeen liittyen tulee jotain. Mutta muut lapset ja muut tapaukset? Asutaan Espoossa, vaikkakin ihan Helsingin rajalla... Lyhyempi matka klinikalle kuin Jorviin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat