Seuraa 

Nyt olisi 5m resoritrikoopötköä, josta olis tarkoitus tehdä liina mielellään jo vastasyntyneelle toimivaksi. En vain muista, miten homma meni...

Muistelisin, että 2,5m olisi riittänyt yhteen yksinkertaiseen liinaan eli pituussuunnassa poikki ja palat yhteen, jolloin lopullinen liina olisi ollut sen 5m?

Ja kaksinkertaisen, tukevamman ja paksumman saisi suoraan tosta 5m pätkästä?

Mutta siis riittääkö leveys? Pötkön leveys on 47 tai 48cm ja puolet enemmän, jos sen avaa. Miten tässä nyt pitikään toimia?

Onko se kaksinkertainen liian kuuma vastasyntyneelle ja kesävauvalle. Vauva syntynee hetkenä minä hyvänsä eli kesällä ikää 1-4kk. Esikoinen oli melko iso ikäisekseen (painoi 3kk iässä 7,5kg) eli jos tämä jotenkin vaikuttaa asiaan...

Vinkkejä!

Kommentit (1)

Eli siis TSI-liina pähkinänkuoressa:Osta 5 metriä hyvää trikoota(neliöpaino yli 200g) mielellään interlocktrikoota, eli se EI JOUSTA PITUUS SUUNNASSA vain leveys suuntaan saa joustaa. Yhdestä pituudesta tulee kaksi liinaa, mutta se on parempi, kuin että ompelee sauman keskelle.N 45-55 cm on hyvä leveys liinalle. Jos haluaa päät kaventaa, niin tekee sen vain n. 50cm matkalle, ettei kapene liikaa.Siksakilla tai saumurilla reunat EI PÄÄRMEITÄ!!!Keskelle voi ommella taskun tai jonkun merkin, ettei keskikohtaa tarvitse metsästää, kun liinaa sitoo.Kangasta ostaessa ei kannata säästää, koska huonosta trikoosta ei tule hyvää liinaa, ja kun kannat lasta ensimmäisen vuoden joka päivä monta tuntia, niin kyllä se hintansa haukkuu.Onnea matkaan ja ihania liinakelejä:-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat