Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun hormonikierukka laitettiin kaksi vuotta sitten, niin kuukautiset loppuivat kokonaan. Puoli vuotta sitten ne ilmeistyivät takaisin. Nyt kuukautiset ovat säännölliset - pitääkö minun mennä taas gynskalle tarkistamaan, että kaikki on ok? Onko muille tapahtunut tällaista?

Kommentit (5)

että kierukan hormonimäärä on alentunut niin, että oma elimistösi voittaa sen taas. Tämä ei tarkoita, että ehkäisy ei toimisi. Itsellä kierukka oli 7 vuotta ja koko ajan vuodot olivat pois. Gyne sanoi, että mikäli menkkoja ei ole, hormonisatsi kestää kauemmin ja niin kauan voi huoletta pitää, kun vuodot ovat pois.Jos vauva on katastrofi, käy tarkistuttamassa, että kierukka on kokonaan kohdussa. Jos se on valahtanut alemmas, niin sitten se ei välttämättä ehkäise enää niin hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla just sama tilanne ku sulla ap. Kierukka ollu nyt reilu 2v ja kuukautiset tullu normaalisti viimeset 6kk. Kävin tarkistuttamassa ja kaikki oli kunnossa, kierukka paikoillaan ym. Lääkärikään ei osannut oikein sanoa että miksi näin on että kuukautiset taas tulee.

Voithan käydä tarkistuttamassa että kierukka on paikoillaan, varmuuden vuoksi :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat