Seuraa 

tyttö, n.5kk, on nyt melkeen viikon " hiplannu" oikeeta korvaansa ja en tiedä että pitäskö lähtee lääkärille näyttämään?Mitään muita korvatulehdukseen viittaavia oireita ei ole.... ei kuumetta tai kärttysyyttä ja unet on hyvät...n.12h yössä putkeen...ei se sitä kokoajan räplää...aina sillontällöin, muutaman kerran päivässä...Onko kenelläkään muilla vastaavaa käytöstä tullu vastaan???

Kommentit (11)

Me käytettiin just tuon raapimisen takia viime viikolla puolivuotiastamme lääkärissä, eikä siellä mitään tulehdusta ollut. Meillä korvia on rapattu jo muutama kuukausi.

useimmiten on sama korva, mutta välillä myös toinen. Ja tosiaan, nyt muutama päivä sitten meni kämmenen verran korvasta pidemmälle, ja tukkahan sieltä löytyi, nyt sitten revitään ja paijaillaan hiuksia. Minäkin tuota korvatulehdusta mietin, mutta tuskinpa on kyse siitä, meilläkään kun ei muita oireita ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on tainnut vaan " löytää" korvansa.

Meillä ainakin erosi selkeästi tuon ikäisenä ollut korvien haparointi ja sitten se peri kuukautta myöhemmin tullut korvatulehdus. Jälkimmäisestä ei nimittäin huutoa puuttunut...:/

lapset on ainakin väsyneinä näpränneet korviaan. Olen myös huomannu jos vauva on väsyny mut ei rauhotu niin silittely korvan tienoilta saattaa rauhottaa ja unikin tulla samalla. Ehkä korvien silittely tuntuu vauvoista hyvältä.satuma77

eli piti sanoman, että meillä löytyi korvien jälkeen pää ja nyt puolivuotias tykkää taputella omaa päälakea ja hipelöidä tukkaansa.

Juu, meillä poika kans 5,5kk ja " löysi" muutama viikko sitten oikean korvansa ja nyt löytynyt vasenkin ;). Pappa (joka on lääkäri) varmuuden vuoksi tutki korvan, mutta terve oli. Neuvolan tätikin onnitteli poikaa korvan löytymisen johdosta, kun hipelöi siellä korvaansa ensimmäisiä kertoja.

Meidän herra on löytänyt korvansa pari viikkoa sitten, sitä pitääkin aina välillä sitten räplätä. Vaikkua ei korvassa ole, putsailen korvia varsin säännöllisesti. Korva nyt vaan sattuu olemaan hurjan kiva uloke tuossa pään sivussa. :D Lapset tänään 5kk.

...on rapsutellut korviaan aina väsyneenä siitä asti kun on kynnelle kyennyt. En tiedä miksi, mutta näin vaan on. Ja olen kyllä ymmärtänyt, että korvatulehdus tosiaan " antaa kuulua" itsestään.

korvien hieromisen takia mutta eihän siellä onneksi mitään ollut.

Nyt olen kyllä myöhemmin huomannut, että jos pojalla on kovin vaikkuiset korvat se hieroo niitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat