Vierailija

Kyseessä siis 3,5v tyttö, joka mahdotan pissillä kävijä, eikä mitään liruja vaan kunnon pissat tekee. Ollut päiväkuiva jo 1v10kk asti, yövaippa on edelleen.. HUOKAUS!

Tänään ulos lähtiessä päivällä, oli juonu puol mukia vettä n dl, kävi pissillä just ennen lähtöä, puolen tunnin päästä käytiin kotona ehdotin kokeilla pissiä no tuli taas ja tuli myös tunnin päästä kun puistossa olimme. MISSÄ vika, ei kuitenkaan juonut paljoa ennen lähtöä ja silti 3 pissiä mahtui tohon vajaan 2h aikaan.

Mulla menee oikeesti kohta hermot tän asian kaa, aina sais olla POTTA mukana, viime kesänäkään ei viel suostunut puskapissille, miten senkin opetan tänä kesänä??Auttakaa, nyt kaikki vinkit ja ideat kehiin, pissa tarkastettu, ei sokeria oo, maitoa ja vettä huo vaan, en anna enää mehua ku janottaa vaan kahta kauheemmin. Voisko olla joku ylivilkas rakko, kuis se tutkitaan?Anteeksi pitkä sepustus, muta me ollaan ihan umpikujassa, oltu jo yli vuos tän asian kanssa!

Kommentit (5)

4v poijalla oli parin kuukauen kausi jollion kävi kotona pissalla 5min välein!

koitettiin sanoa että pidättele, kun kerran ei tullut kun pieni liru kerrallaan.pissanäyte ja verikoe otettiin, pippelin pää tarkastettiin tulehduksen varalta, ei mitään!!!aika turhauttavaa oli, mutta sitten meni itsellään ohi!tästä ei n yt kyllä ollut ap:lle mitään hyötyä,

mutta kerroimpa kuitenkin!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tukkivat munuaiset. Yleisin yökastelun syy muuten kuivalla lapsella, ja juuri tuollainen jatkuva pissahätä. Pissatulehdukseen sitten (jos sellainen tulee) annat reilusti pore ceetä, ni loppuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat