Seuraa 

Siis mikä ihme voi olla 7kk ikäisellä pojallamme?

Hän on muutaman päivän ajan ollut ihmeellisen käheä ääninen.Hän ei ole siis itkemällä voinut saada ääntään käheäksi koska itkee harvoin.On siis ns.tyytyväinen lapsi.

Tuohon ikään kuuluvaa pölpötystä kyllä kuuluu taajaankin mutta esimerkiksi juuri herättyäänkin niin ääni tosi käheä ): Kuullostaa ihan kauheelle!Kipeä hän ei mielestäni ole.Siis auttakaa jos jollakulla on ollut samanlaista tms Pliis !!!

Kommentit (5)

oli ainakin meiän pojalla tossa kuukausi takaperin. sillä oli kans ääni ihan käheänä, ja itkukin oli sellasta suht hiljasta pihinää. ei siihen oo lääkettä, vaan menee ittekseen ohi. meillä se kesti alle viikon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin ei mitään huolta. On kuulemma tyypillistä vauvoille, että äänihuulet jotenkin turpoaa ja ärtyy. Soitin taannoin itse aiheesta Llastenklinikalle. Kurkunpääntulehdus todellakin oireilee hieman enemmän, huomaat kyllä eron.

meiän tytöllä oli se noin 3kk ikäisenä, ja en sanoisi niinkään että itsellään menee ohi. se saattaa olla hengenvaarallinen tauti! toiselta nimeltään valekuristustauti. me olimme sairaalassa tämän takia. minusta tauti oli kamala. pelkäsin että lapseni ei saa enää happea kun olimme matkalla sairaalaan. ja olimme muutamaa tuntia aiemmin käyneet terkkarissa, ja silloin ei mitään vielä ollut hätänä. oireet paheni hetkessä. mutta totta on se että jos ei ole näin pahoja oireita, mitään ei lääkäri voi tälle taudille tehdä. silloin riittää ihan samanlainen kotihoito kuin normi flunssassa.jos siis lapsesi hengittää jotenkin vaikeasti, pihisee tai on haukkuvaa yskää, käyttäisin lääkärissä. kylmä ilma auttaa myös jos oikein paha kohtaus iskee. kurkunpääntulehdus voi tosiaan hoitua ihan kotihoidolla ja ilman hengitysvaikeuksia, mutta ne kannattaa ottaa huomioon!en halua sinua pelotella, vaan vain varoittaa! lääkärissä/sairaalassa voidaan antaa lapselle maskilla hengitettävää hengitysteitä laajentavaa lääkettä.mitään hätää teilllä tuskin nyt on jos lapsella ei ole muuta kuin ääni käheänä, mutta jos tulee noita muita em. oireita, on hyvä mennä lääkäriin! toivotaan että te pääsette helpommalla!

on edelleen käheä, mutta välillä tulee tavallisemmankin oloista ääntä.En millään halua uskoa tuohoa kurkunpääntulehdukseen kun esikoistytöllämme(2v) oli se runsas kuukausi takaisin.Ja se oli tosi hirveää.Muistaakseni se alkoi ensin käheydellä kylläkin ja sitten tuli kuume..

Pojalla ei kuitenkaan ole ollut kuumetta vieläkään.Hän syö normaalisti ja on iloinen.Päiväunet jäivät kyllä eilen oudon lyhyiksi ja " puhetta" on tullut normaalia vähemmän.

Että en sitten tiedä.Ensi viikolla olisi neuvola jos kysyisi vielä sieltä ellei muutosta tule.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat