Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

poikani ei osaa ja olen miettinyt että pitäisikö tossa iässä jo osata?

Kommentit (11)

Ja jo viime syksynä otettiin apupyörät pois. Nyt pyöräilee minkä kintuistaan pääsee joka päivä. Vaikeinta oli opettaa rauhallinen tasainen jarrutus.

apupyörien takaisin laittamiseen on kuitenkin nyt aika iso kynnys koska jos ne nyt laittaa takas ei poika koskaan luovu niistä. painaltaa menemään niin kovaa ja itsenäisesti appareilla ja nyt ottaa luonnon päälle joutua opettelemaan ajamista ilman appareita. vinkkejä otetaan vastaan täälläkin! miten nopeasti se ajaminen alkaa sujua kun harjoittelu on aloitettu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeiltiin viime kesänä ja pääsi ikävästi kaatumaan ja jäi pelko siitä. Itsekin kuulisin hyviä vinkkejä siitä mielelläni miten oppisi " kivuttomimmin" ;)

VINKKI kaikille lasteen opettaville:

opetuksen täytyy alkaa siitä pikkupyörästä!

siinä jalat ylettyy kunnolla maahan ja kaatuminen ei tapahdu kovin korkealta,

eikä siis satu niin paljoa!!!

vasta kun pyöräily sujuu aika hyvin,

kannattaa siirtyä siihen oikeankokoiseen pyörään!!!meillä n. kuukausi ajettiin sillä pikkupyörällä, ennen kun siirryttiin isompaan.

ja aloitus sujui siis heti hyvin,

jo ekalla yrittämällä veti montakymmentä metriä suoraa nurmikenttää...

poika täytti just 5, oppi viime kesänä (kaltevaa nurmikkoa laski alaspäin, opetteli jarruttelemaan ja tasapainoa) ajamaan ihan ok. nyt ajaa jo aika kovaa.

anna vaan kokeilla ja harjoitella, kaatuilut tekee mestarin (KYPÄRÄ JA SUOJAT!!!!)

yritettiin viime syksynä muutamia kertoja, mutta kun kaatui niin harjoittelu tyssäsi siihen. On muutenkin arka ja pieniä ongelmia motoriikan kanssa, joten ei stressata asiasta. Ostettiin Lidlistä juuri lasten kyynär-polvisuoja setti joten sitten ei tarvitse pelätä kaatumistakaan kun on suojat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat