Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

Välillä Lidlistkin. merkkejä on Trek, maahantuoja Duell bikes. Sitten on cresentin malli spectra, yks malli on samanlainen, nimellä vantly. biltemas niistä karvalakkimalli. Yks on kovamuovinen turvasukkula ja sit vielä kallis Burley.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Spectra ja vantly aika samanlaiset, varmaan runko samalta tehtaalta. hintaa 200-270e. muuten sama kuin biltemas mutta kiloja saa olla kymmenen enemmän. Itse ostin Trek malliset, hintaa 345e. ulkonäkö eroaa paljon noista muista, turvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen panostettu, iso tavaratila. renkaat helppo irrottaa. Burley on kallein, 500-700e, ovat tehneet pisimpään kärryjä joten suunnittelu on pisimmällä. Sit kotimainen turvasukkula, kovaa muovia kun muut ovat kankaisia. Niin ja kalliimmat mallit ovat alumiinistä kun halvat teräksestä joten painoa 7kg vähemmän.

On markkinoilla olevista turvallisin, eli vaikka sukkula menis katolleen, lapsille ei käy kuinkaan. Painoraja 50kg ja 2 lasta mahtuu.

Mailaa jos kiinnostaa : mirja @finmail fi hintaa noin 150¿ maksanut uutena reippaasti yli 300¿

saa Hobby Hallista ainakin. Siihen verrattuna se Bilteman kankainen on tosi köpösen oloinen. Ja sukkulassa oli tilaa viime kesän lomareissun tavaroillekin, se on reilunkokoinen. (Tosin menee harvan isonkaan farkun tavaratilaan.)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat