Vierailija

Huomasin pari viikkoa sit, että jos itse joutuu tukemaan päätä niin on jatkuvasti vaan toiseen suuntaan kallellaan.Kun syötän niin pidän vauvan päätä vasemmalla käsivarrella lähes aina vaikka oon yrittänyt toisellakin kädellä, mut niin hankalaa niin päin kun on oikeakätinen. Voisko sit johtua siitä?Jos yritän näyttää lelua, että joutuu kääntää päätä oikealle niin pitää silti pään lievästi vinossa vasemmalle samalla kun kääntää oikealle.Toivottavasti ohimenevää. Täyty kysyä neuvolassakin asiasta.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esikoinen piti päätään " kenossa" toiseen suuntaan, meni kyllä sitten ohi ilman sen kummempaa jumppaa. Käytiin kyllä fysioterapeutille näyttämässä silloin aikanaan.

väänsi vielä jalatkin samaan suuntaan kuin pään, siis oli ikäänkuin banaanin mallinen. Fysioterapiassa käytiin ja jumpattiin päivittäin toisen puolen lihaksia (siis sen heikomman). Parissa kuukaudessa meni ohi.

Lapsi oikeni itsellään kun lähti liikkumaan enemmän ja lihakset voimistuivat sitten tasaisesti. Eli jos ei mikään hirveän paha ole (neuvola kiinnittää huomiota) niin kyllä se siitä oikenee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat