Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

miehelle riittää ihan liian vähäinen ja tavanomainen seksi.

ollaan oltu nyt kolme vuotta yhdessä ja mun halut on lopullisesti menneet.

edellisessä pitkässä suhteessä (7v) meillä oli seksiä melkein joka päivä, välillä useammankin kerran ja vaihtelevaa ja mielikuvituksekasta...nykyisen edellisessä suhteessa taas seksiä vain noin kerran pari kuussa. ja hän on kuulemma ollut välillä pari vuottakin ilman. miten voi tulla toimeen ilman, ihmettelen.olemme jutelleet asiasta, olen ehdotellut vaikka mitä, mutta ei. ei. ja ei.seksiä on vain noin kerran viikossa ja välillä pidempiäkin taukoja kuten pari viikkoa. musta se on epänormaalia. mies pitää ihan normaalina.olen yrittänyt kertoa, että exän kanssa oli enemmän ja olen tehnyt sitä ja tätä, mutta hän ei lämpene ehdotuksille, suuttuu ja mököttää ja sanoo, ettei ainakaan halua enemmän jos paiostetaan. enkä edes painosta kun vain vinkkaan...muuten ihana mies. täydellinen. jätänkö tämän takia vai opettelenko puutteeseen ja totuttelen tähän tylsään tilaan????

Kommentit (8)

Mulla samanlainen mies ja nyt olen ollut selibaatissa jo yli vuoden. Tähän tarinaan tosin mahtuu sairauksia ym, mutta haluton mies on täälläkin : )) ei paljon oikeasti naurata!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies ei tee mitään sängyssä, makaa vaan ja haluaa että minä hyväilen häntä ja sitten hommiin.Eli minä olen se ainut esileikin antaja. Mies ei ole koskaan antanut mulle suuseksiä (inhoaa koko hommaa, ei tykkää myös itse olla suuseksin saajana). Yhdessä ainoassa asennossa rakastellaan. Mies ei tykkää pornofilmeistä, hänen mielestä ne on liian teknisiä, ja yhdyntäkeskeisiä...Miehellä seisokki loppuu aina välillä kesken, sitten taas minä teen taikatemppuja (kädellä) että seisokki saadaan kuntoon ja sitten---jyystöä.

Saan helposti orgasmeja, mutta nyt on halut huvenneet kun minä teen kaikki työt ja mies vaan ottaa eikä anna mitään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat