Vierailija

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mielellään blondi, jolla ruskettunut iho ja pari pisamaa. Ei juuri meikkiä. Päällä joku kepeä kesämekko. Mikään porno-prinsessa ei kesäillassa kiihota. Sellanen keijukainen ennemminkin.

- Pitää kävellä ryhdikkäästi ja arvokkaasti, (saa juosta jos on kiire)

- Säännölliset kasvonpiirteet, saa olla vähän persooballisenkin näköinen

- Vaatteiden pitää olla mielummin klassisia, ei nuorisomuotia räikeimmästä päästä

- Jos haluaa pelkästään saada pään kääntymään niin hame joka lentää tuulessa " vaarallisen" korkealle saa aikaan sellaisen reakton

nainen , jolla on iso mutta terhakka takamus. Ei siis mikään itsestään huoltapitämätön barbamama puettuna lainapeitteeseen, vaan mukavasti pehmeää lihaa oikeissa paikoissa kannettuna seksiä tihkuvalla itsevarmuudella.

Ehdottomasti kiihottavinta on kun ohi kävelee nainen joka on lutkahtava, mahdollismimman pitkä, mutta ei laiha, hyvässä lihassa oleva, isot, vapaana heilahtelevat rinnat, ei tartte olla teinirinnat (boooring!), nännit tököttää, ja mielellään ei rinuleita! Sellaiset sopivasti roikkuvat, isot, heilahtelevat hieman lotkotissit ja törröttävät nännit pitkällä sopusuhtaisella tummalla brunetilla on siis niin naminäky, että alkaa stondaamaan koko komeus, kun hieman ajatteleekin.

Silikonit on kaameinta mitä voi joutua katsomaan.

Ja sellaiset nyljetyn oravan näköiset rasvattomat mahat naisella on kammottaavaa (= miehennäköistä) katsottavaa. Eli bodari- ja himobikkaajanaiset ei sytytä ollenkaan. Kai siksi, että näyttävät liian miehekkäälle (vaikka itse mielellään toitottavat muuta).

Siis naiselliset, sopusuhtaiset, pitkät brunettinaiset saa aikaan terassilla stondiksen. :)Mies 36 v

Sopivan vähiin vaateisiin pukeutunut

Miksei jopa ihan mini mini hameeseen

ja paljastavaan toppiin

Josta Nännit kutsuvasti törröttäisiNAM . . . NAM

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat