Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Torstaiksi pitäisi keksiä jotain asua päiväkotiin... lmoitustaululla sanottiin, että vappujuhliin saa pukeutua. Pukeutuukohan muut ja mitä voisin keksiä? Itsellekin pitää miettiä töihin 60-luvun hepenet, joten vinkkejä lapsen asuun otetaan vastaan??? Kaupasta katselin tänään, muttei mitään ollut. Lapset on ekaa vuotta päiväkodissa, joten en tiedä tapoja...

Kommentit (14)

Siihen kuuluu haarniska, kilpi, kypärä ja miekka.Itse ei tartte tehdä muuta kuin laittaa alle tavalliset vaatteet. Yksinkertaista.t. sama kuin kissa-idean kirjoittaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Prismat, City-Marketit, BR-lelut. Kaikkialla samoja Peppi, Hämähäkkimiesasuja, Nalle Puh-asuja, Prinsessa-asuja ja yllättävän kalliita vielä. Ja suurin osa on kokoa 120 tai enemmän. Inkkaripäähineitäkin löytyy vain yhden tai kahdenlaisia. Tiimarissa ei ole muita kokonaisia rooliasuja kuin nuo ritariasut. Yhdessä jo lopettaneessa lelukaupassa myytiin kivoja eläinhahmoasuja, mistään en ole enää löytänyt niitä. Enemmän valinnanvaraa saisi olla. Tuo nettikauppa on kiva, mutta ei auta juuri nyt, kun meillä myös pitäisi kehittää naamiaisasuja lasten vappujuhliin.

Osta pala säkkikangasta. Ompele siitä säkki, johon teet käden ja päänreiät leikkaamalla. Ompele säkin pintaan käsin isoilla pistoilla (kirjavalla villalangalla) pari kirjavaa tilkkua (esim. vanhoista vaatteista leikeiltyjä).Säkin lisäksi hommaa pala hamppuköyttä tms. josta teet hännän letittämällä ja kiinnität säkin takapuolelle. Samasta materiaalista voit tehdä myös vyön, joka solmitaan vyötärölle.Hiukset sotketaan geelillä tms., naamaan kajalilla parit pisamat, säkin alle pitkähihainen kerrasto tms. ja eriparisukat (kirjavat).

Meidän poika ei ainakaan suostu pitään naamaria. Eikä se päässä voi kunnolla leikkiä saati syödä.KISSA:

* tummaan kypärämyssyyn ommellaan korviksi pienet palat huopaa (esim. mustaa, joissa vaaleanpunaista huopaa liimattuna keskelle)

*hanskoihin myös sormenpäihin vaaleanpunaisesta huovasta kissan " tassut"

* äidin vanhoista sukkahousuista toinen lahje hännäksi. Täytä keveillä kankailla löysäksi. Kiinnitä paidanhelmaan

* tummat vaatteet

* naamaan voi piirtää halutessa viikset, muttei ole pakolliset

.. on helppo naamioida jos kaapissa on esim. Marimekon punavalkoraitainen paita. Siniset verkkarit alaosaksi ja huivi päähän sekä sellainen itse leikattu Karhukoplalaisen naamio silmille.

Kajalilla parransänki ja rintaan " vankinumerolappu" - ja AVOT- naamiaisasu on valmis....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat