Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Monet kengät teillä olleet käytössä ja minkälaiset eli lenkkareita, sandaaleita, kumppareita vai mitä?Tytöllä tällä hetkellä kumpparit ja siistit kävelykengät (eli eivät sovi pihaleikkeihin).Ei viitsisi hirveän monia kenkiä taas ostella kun ne eivät varmaan enää taas ensivuonna mahdu niin siksi kyselen teiltä mitkä kengät olisivat vaan tarpeelliset.Eli kannattaako minun ostaan näiden lisäksi pelkät sandaalit vai lenkkarit vaiko molemmat?

Kommentit (11)

lenkkarin tapaiset pihaleikkeihin yms tarpeeseen, sit oli " kaupunkikengät" ja kumpparit. Lisäksi sandaalit ja juhlakengät. Juhlakenkiä ei tietty tarvii jos ei oo juhlia. Myös sandaalit hankalat esim. hiekkalaatikolla.

Meillä nyt 1v1kk ja käymme päivittäin pihaleikeissä kun kävely on alkanut sujua hyvin, joten suosittelen ehdottomasti että pihalenkkarit pitää olla kesällä. Mutta jos täyttää 1v vasta joskus elokuun lopussa niin liekö tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakaan tiedossa ei ole mitään niin suuria bileitä, että tarvitsisi juhlakenkiä.. Eli sen kummempia kenkiä ei ole tarkoitus ostaa. Todennäköisesti omalla pihalla menee ihan avovarpaisin. Eiköhän hänelle saa ihan tarpeeksi kenkiä ostaa tulevinakin vuosina, en nyt hätiköi shoppailemaan ennenkuin jokin tarve ilmaantuu..

2005 (kun täytti 1 ja oppi heinäkuussa kävelemään) oli

- sandaalit, jotka kävi myös parissa kesäjuhlissa, jotka pihapiirissä ja vapaamuotoiset

- tennarit, tai sellaiset kumipohjaiset venykekengät

- kumpparit sieniretkille

- kävelykengät (ei liian siistit, myös pihaleikkeihin)-olis tarvinnut myös tintit tms. villasukkien kanssa kylmän mökin lattialla tallusteluun, mut niitäpä meillä ei ollut2006 (heinäkuussa tulee 2), on jo

- kumpparit

- kahdet kävelykegät

Lisäks tarttee varmaan ostaa

- sandaalit

- tennarit/lenkkarit

Ja ottaa tarhasta mökille ne sisätossut

Kesäksi hankin ehkä sandaalit, jos säät sallii. Kumpparit eivät tue nilkkaa joten niitä tuskin ennen syksyä pidetään. Poika on vielä aika velttojalkainen, joten tärkeintä on hyvä tuki jalalle. Kenkien käyttöaika on niin lyhyt että panostaisin ennemmin laatuun kuin määrään.

Mielestäni nämä kengät joita käytetään jopa useita tunteja päivässä täytyvät olla ne tukevat kengät ja kauppaan tai kylään sitten halvat lenkkarit tai muut varakengät jotka eivät ehkä tue jalkaa niin hyvin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat