Vierailija

Kokemukset kehiin :)

Kommentit (13)

Kaksi siskoista (tätini) eivät edelleenkään puhu toisilleen sen vuoksi. Piano olisi pitänyt toisen mielestä myydä. Kai se lopuksi myytiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

rikas täti testamenttasi koko omaisuutensa toiselle ja toinen jäi nuolemaan näppejään. Olivat lapsesta asti aina tämän tädin poikia. Aikuisiällä toinen muutti asumaan 200 kilometrin päähän pari vuotta ennen tädin kuolemaa. Näin lähemmäksi jäänyt tietenkin tapasi tätiä useammin, vaikka toinenkin kävi aina välillä edelleen katsomassa. Täti kuoli ja tämä lähellä asunut sai miljoonaomaisuuden. Toinen syytti toista juonimisesta selän takana jne.Minusta ratkaisu oli kohtuuton ja ilkeä. Ehkä olisi voinut jättää jotain enemmän tälle lopussa lähempänä asuneelle, mutta kaikki oli liikaa. Täti rikkoi viimeisenä työnään veljesten välit...

Jaettavaa melko paljon, metsää, osakkeita, rahaa..

Kuolemasta pian 8 vuotta, tulos:

Asianajajat ja tuomarit vieneet järkyttävän paljon rahaa. Sisarusten kesken pahoja riitoja, puhumattomuutta, panettelua, valehtelua, kieroilua, liitoumia. Iso talo niemen kärjessä upealla paikalla tyhjillään ja lähes kylmänä odottaa kipeästi remonttia, arvo laskee koko ajan kun kunto huononee käyttämättömyydestä. Kukaan ei voi käyttää, kun ei uskalla.

Metsät rempallaan, kukaan ei ala hoitaa kun ei kuulu kellekään eikä kukaan tahdo maksaa kuolinpesästä hoitomaksuja, jos ei saakaan sitten itselleen takaisin. Asunto-osakkeista osa tyhjillään, kukaan ei ota hoitaakseen vuokralaisia. Vuokrat tarkastamatta vuosikausia, pintaremonttia huutavat jokainen...

Ja homma jatkuu.

kun mummo kuoli, oli hirvee homma tyhjentää hänen asuntonsa.Hänen lapsensa keksivät hyvän keinon.

Laitettiin arvoesineet yhteen pinoon ja arvottomat toiseen.

Sitten kukin valitsi vuorollaan jonkin arvokkaan jutun ja samalla joutui ottamaan kasan arvotonta roinaa.Näin saatiin nopeasti asunto tyhjäksi siitä huonommastakin tavarasta.Niin ja se riita-asia. Perillisiä oli 3 tytärtä ja poika. Poika oli saanut maatilan ennakkoperintönä ja laitti sen miljoonavelka-kuntoon. Eli meni sukumaatila, äijä erosi 35 vuoden avioliitostaan ja jätti entiselle puolisolleen puol miljoonaa velkaa.3:lle tyttärelle jäi jonkin verran maata ja rahaa/ tytär, mutta aivan murto-osa pojan saaman maatilan arvosta.Kyl vieläkin tuntuu pahalta, kun tässä pappan rakentamassa maatilassa asuu vieraat ihmiset =( mut toisaalta, saiko poikakin ansionsa mukaan, siis sen velkataakan loppuiäkseen?

Huojentavaa, että muissakin suvuissa osataan tapella ;)Meidän sukulainen vasta haudattu, testamentit luettu ja jo on sota valloillaan... Ahneet siskontytöt pyörivät kuin haaskat vainajan perinnön ympärillä, vaikka ko. ihmisen eläessä eivät hänestä välittäneet.

ap

Ei tullut tappelua, kun tehtiin vähän kuten edellinen:Ulkopuolinen tuli tyhjentämään veljesten kanssa asuntoa. Laittoi siellä arvokkaat kamat viiteen kasaan ja sitten arvottiin kuka saa valita kasansa ensimmäisenä.

Tunnearvokkaista asioista päättivät hienosti sovussa ja paljon tavaraa meni spr:lle.


Oliko miljoonaomaisuus tuon välirikon arvoinen. Uutta veljeä ei noin vain saa. Kyllä tämä kaiken perinyt velikin syyllistyi aikamoiseen ahneuteen, no miettiköön sitten jonakin päivänä mitä tulikaan tehtyä.

Kyllä mua ainakin pännisi jos mun sisarukselle annettais koko MILJOONAperintö noilla perusteilla kuin tuossa. Tottahan jonkinlainen kohtuus olis ollut paikallaan, varsinkin kun toinen asui 200 km päässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat