Vierailija

oon rv39 ja kohta rv40.. aarghh!!!

Siis kaikki ok, mutta tämä olotila on tuskaa!

Listataan tähän niitä hyviä neuvoja miten synnytys käynnistyy.. Tai miten teidän synnytys sitten alkoikaan..?

Sauna-Siivous-seksi - sen tiedän .. Onko joitain muita?

Kommentit (17)

Meillä esikoinen 4460 g ja kuopus 4980 g. Molemmat kaksi viikkoa yliaikaisia, mutta kun eivät suostuneet syntymään, niin minkäs teet. Molemmat käynnistetty kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen, mutta supistuksia ei tullut, joten sektioon päädyttiin molemmilla kerroilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeilin tänään hieroa kohtupistettä jalassa supistusten stimuloimiseksi, mutta paskat... Kävelylenkkejäkin tehdään joka päivä ja siivoillutkin olen... Turhauttavaa?!

Keinoja ei nimittäin ole.

Jossain neuvottiin, että kohdun kaulan pitäisi kylpeä siemennesteessä. Siis lääketieteellisessä mielessä petiin nyt ja homman jälkeen jalat seinälle ja makoilet siinä hetken.

Ei kyllä toiminut meillä, mutta onhan se kivaa.

viikolla yli ja kohta ollaan siinä lasketussa ajassa ja pelkään että tää vauva on ISO!! Esikoinen oli 3960g joten pelkoa on että olis vielä isompi..

Harmittaa kun turvotusta on koko ajan lisää ja paino nousee!!! Inhotus olo itseä kohtaan. Olis helppoa jos joku sanoisi tarkan päivän milloin tulee, niin osaisi asennoitua siihen.

ap

No juu, pitipä nyt saivarrella tässäkin asiassa. Meidän lapset oli tuolloin 2 viikkoa yliaikaisia, koska ovat koeputkilapsia ja tarkka hedelmöitymispäivä oli tiedossa. Pääsitpä kuitenkin sanomaan.9

TYKSink anta oli se, että alle 5-kiloinen ei ole iso, eikä käynnistystä tehdä ennen kuin 42 viikkoa on täynnä.

Anteeksi epätarkkuuteni.9

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat