Vierailija

Ja joskus ennenkin olen lukenut saman tyyppisiä, ja aina tulee mieleen miten voi olla tietokone! meillä oikeasti oli tosi tiukkaa monta vuotta eikä käynyt mielessäkään ostaa konetta! saatikka laittaa netti liittymä ei ois ollu rahaa!

Kommentit (11)

meillä netti ei maksa mitään niin kauan kuin asutaan täällä. Ja sen ketjun ap joutuu elämään noin vain kesän, eli syksyllä ois sitten nihkeetä ku ei ois konetta enää ja siitä sai jonku 20e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin epäilen että useimmilla joiden työnantaja tarjoaa koneen ja/tai nettiyhteyden, on sen verran hyvät palkat että raha riittää ruokaankin??

auttaa säästämään... Sen kautta voi hoitaa monia asioita, esim. yhteyden pitoa ystäviin/sukulaisiin " ilmaiseksi" . Pankki asiat ymv. hakea työpaikkoja jne. Jos tarvitsee työssään/opiskeluissa tietokonetta, niin oma kone hyvä ratkaisu, säästyy matkakuluja ja aikaa ymv. kun ei tarvitse aina koululle tai muualle mennä hommia tekemään. Itse kone toki kallis ostaa, mutta eipä tuo 20-25e:n kk. maksu netistä ole paljoa...! Netistä voi lukea uutisiakin ym. ja säästää kun ei tarvitse lehteä välttämättä tilata...

mikäli jollain sellainen vielä on. Ihan turhaa menee korkeita kuukausimaksuja. Netissä voi jutella ilmaiseksi Skypen tai messengerin kautta. Kännykkäliittymäkin tulee halvemmaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat