Vierailija

Meillä ollut vain Reimatecin ja Rasavilin talvi ja kevätpukuja, nyt en pääse sellaiseen kauppaan ja uusi puku pitäisi saada. Täällä myynnissä Travallea ja joitakin muita merkkejä, joista ei minulla kokemusta. Kertokaa, sellaiset, joilla ollut myös näitä laatumerkkejä, että mikä pitää veden myös, vai ostanko kurahousut ?? En halua kommentteja Reimatec-äideistä, vain asiallisia neuvoja!!

Kommentit (10)

Jonathan-vaatteista. Oiskohan sinua lähellä kotimyyjää? Käypä katsomassa heidän sivuiltaan, ainakin googlesta hakusanalla jesperjunior löytyy linkki...

Ainakin meillä ne kurikset pitää olla jokatapauksessa, oli sitten haalarin merkki mikä hyvänsä. Vedenpitävin yhdistelmä on meillä haalari, jossa jotain kosteussuojan tynkää, vaatimattomampikin riittää kuin Reimatec + kurahousut. Tuolla yhdistelmällä lätäköistä pitävät pojat pysyneet kuivina. Muilla ei. Ja suurin miinus Reimateceissä (hinnan lisäksi) on kulutusta kestämättömyys, mikä lasten vaatteen ollessa kyseessä on ihan käsittämätöntä. Mitä järkeä on tehdä lasten vaate, joka ei kestä kulutusta? Sitten äidit huutelee puistossa, että ei sitä ei tätä ettei se kallis Reimatec kuluis. Siis onko lapsi haalaria varten vain haalari lasta varten?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reimatecejä. Myyjältä kyselin että mikä niistä tekee niin suositut. Myyjä (jolla 30 vuoden kokemus lastenvaatteiden myynnistä) sanoi, että ne eivät ole yhtään sen ihmeellisemmät, kuin muutkaan vastaavat merkit. HÄN suositteli ostamaan Travallet. Hänen kokemuksensa perusteella ne ovat olleet parhaita.

han ei edes kurakelillä meillä ole käytetty. Eli tämä äiti ei kyllä ikinä osta Reimateciä, koska hinta-laatusuhde ihan älyttömän huono. Jos ilmaiseksi saa/samaan hintaan kuin jonkun halvemman niin sitten, mutta yli 30 euroa en maksa haalarista, joka ei kestä mitään eikä edes pidä lapsia kuivina.

Hintalaatusuhde erittäin kohdallaan. Mun mielestä jopa parempi ja kestävämpi kuin reimatec. Edulliset sydvesti (ei mee silmille!) ja hanskat samaa kuosia saatavilla myös.

Reimatecin talvihaalariin tyytyväinen. Piti myös kurat, loskat ja veden ulkopuolella, eikä siinä kulumiakaan näy, vaikka kovassa käytössä on ollut! Haalarin löysin vuosi sitten keväällä Tukholmasta Åhlensin alesta, hintaa jäi 55 euroa. Normaalihintaisena en seuraavaa Reimatecia raaski ostaa, joten meinaan kokeilla tuota Jonathania ensi talveksi.t. 2

Reimatecillä ja Rasavilillä, eilenkin 2 tuntia peuhasi pihalla lumessa ja lätäköissä viime vuoden haalarilla, eikä kastunut. Haalari on vaan vähän liian pieni. Pienimmällä nyt päällä esikoisen Rasavil, kovasti käytetty ja kulunut, eikä kastunut sekään. Asumme vaan takahikiällä missä ei myydä kuin sekundaa eikä nyt jouda isompaan kaupunkiin ostoksille.

ap.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat