Vierailija

Kommentit (14)

kovasti pidin minäkin. Carlos oli härkämäinen pieni mies kuten odottaa saattaa, mutta kyllä niissä miehissä silti oli sitä karismaa mitä joko on tai ei.Levyt kuulostaa entistä paremmalta konsertin jälkeen!

mainittakoon vielä eilisestä konsertista pari bongattua julkkista.- Riitta Väisänen ajoi törkeästi vaan maasturillaan kävelytiellä ohittaen muun parkkiin jonottavan liikenteen. Kasvoilla oli ulpeän yrmeä ilme, kun me jalan kulkijat hidastimme hänen etenemistään! Törkeää minusta vaikka on kuinka julkkis. Luulin että tuollaiseen pystyvät vain mustalaiset, mutta ehkä Riittakin oppinut tavan ravipiireistä ; )- Aika lähellä katsomossa istui myös Idols-veljekset Ilkka ja Heikki Jääskeläinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja tosiaan ne välijorinat oli kyllä teennäisiä ja Carlos yhtä limainen, miltä näyttääkin vaikka sillä on kyllä muhkein ääni.Biisit ihania ja kaikki vielä livenä kauniisti kehystettynä (lavasteet, orkesteri ja tietty artistit.)

Sillanpään Jarin bongasin minä ja Jääskeläiset osui kans reitin varrelle - joissakin on karismaa ja joissakin ei, ymmärrät varmaan kumpaa tarkoitan =)Lavasteista tykkäsin simona, toimi tosi hienosti. Ehkä joku videotaulu ois voinu olla ja vähän lähikuvaa...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat