Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille tuli sitten mätkyjä.

Mutta ei saada niitä maksetuksi mitenkään. (n. 1000E) säästöön ei saada rahaa, koska nytkin elämiseen jää 200e/kk ja meillä kaksi alle 3vuotiasta lasta.Onko mahdollista saada esim. toimeentulotukea vuokran maksuun joulu-tammikuussa? Että saisimme mätkyt hoidettua. Emme ole sos. toimston asiakkaita näin " normaalisti"Jospa joku tietää... huoli on jo nyt miten pärjätään.. :((

Kommentit (20)

Mä soitin kanssa ja kysyin. Luettelin tulot mitä meillä on (mun äippäraha ja miehen opintotuki) ja paljon on menot (vuokra lähinnä) ja se täti laski silleen alustavasti. Me ollaan niin hyvätulosia, ettei saatu tukee=) Mutta käski soitella jos tilanne muuttuu ja jos esim. jonkun kuun aikana tulee paljon terveydenhoitomaksuja tms... Kannattaa soittaa. Meillekin ehotti toimistoon tulemista kaikkien papereitten kanssa, mutta pyysin laskemaan alustavasti ettei mennä turhaa kaikkien papereitten kanssa=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olette käyttäneet viime vuonna 1000 euroa ylimääräistä rahaa, joka olisi pitänyt maksaa veroina.Veroilmoitukset kannattaa kuitenkin tarkistaa huolella, että siellä on varmasti kaikki tiedot oikein. Kaikista vähennyksistä verottajalla ei ole tietoa, eli tosiaan kannattaa huolella perehtyä, minkä kaiken sieltä voisi vähentää.Sossuun kannattaa silti soittaa. Kukaan ei voi noilla tiedoilla kertoa, saatteko rahaa sieltä vai ette. Et kertonut, minkä jälkeen se 200 euroa kuussa jää, onko siis menoja, joita voitte karsia.

Mikä on äprahan määrä ja mikä on vuokra + asumistuki jne... vaikka olis millanen sosiaalityöntekijä niin ilman kunnon tietoja ei voi sanoa mitään.

Mätkyihin tosin ei sossu avusta, mutta mites muuten? Onko teillä kauheesti lainoja kulutusluottoja? Jos noin vähän jää niin kyllä teille kuuluu jo perustoimeentulona isompi summa kuussa. Paitsi sitten jos ootte velkaa joka suuntaan. Velkoja ja lainoja kun ei oteta menona huomioon...Palaahan koulunpenkille ja nopsaan! Noilla tiedoilla et pysty tekemään minkäänlaisia laskelmia toimeentulotuen suhteen!Esim. sossuhan ei ota velkoja/kulutusluottoja yms. huomioon eli jos perheellä on niitä paljon ja sen vuoksi jää vähän rahaa niin ei tipu sossusta viittäsataa eikä edes kahtasataa!Ja tuossahan ei ollu kerrottu tuloja, vuokria, lainoja ja luottoja.

saa mitään toimeentulotukea. Kannattaa kysyä verottajalta maksuaikaaa tai jotain. En tiedä saako.Miten ihmeessä voi noin pienillä tuloilla tulla noin isot veromätkyt? Kannattaa nyt laskettaa tän vuoden veroprosentit uudelleen ettei tule mätkyjä enää jatkossa.

Sieltä kerrotaan mitä kaikkia tositteita täytyy olla mukana. Voi olla mahdollista että saatte tukea, varmaksi en osaa näin pienillä tiedoilla sanoa...

tai tuhlaa rahansa pikavippiin ja kulutusluottoihin eikäs en takia jää rahaa elämiseen enempää ku muutama kymppi niin ei sillon ainakaan pitäisi saada sossusta yhtään mitään! No, tämä av:n oma sossun luukku toimiikin oman mielensä mukaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat