Seuraa 

Millaisia kokemuksia teillä on Dubaihin matukstamisesta lapsen kanssa, ja yleensäkin? Meillä matka suunnitteilla ensi talvena ja tyttö olisi tuolloin 2-vuotias (melkein). Tyttö ilmeisesti istuu koneessa vanhempiensa sylissä? Matkarattaat kannattaa varmaan ottaa mukaan. Entä bussissa ja taksissa matkustaminen. Miten tämä hoituu kun ei ole turvaistuinta vai otetaanko se kotoa mukaan? Vai millä kaupungissa kannattaa liikkua ylipäätään? Entäs ruokailu? Kannattaisiko mennä hotelliin vai huoneistohotelliin lapsen kanssa? Lento sattuisi yölliseen aikaan, onnistuiko koneessa nukkuminen lapsella? Kaikki kokemukset ja vinkit otetaan mielellään vastaan. Vielä ei olla matkaa varattu, mutta Dubai sopivan lentoajan(kin) takia tuntuu hyvältä vaihtoehdolta. Aikaisemmat kokemukset Dubaista rajoittuvat pikaiseen välilaskuun Dubain kentällä :)

Kommentit (4)

ja vinkeistä. Ja tosiaan, Arabiemiraateissa on muitakin matkakohteita kuin tuo Dubai. Ja ihan harkitsemisen arvoisia varmasti. Lisää vinkkejä ja kokemuksia saa vielä kirjoitella, myös muista talvikohteista.

Maan itäkolkassa, Aurinkomatkat, Le Meridien -hotelli. Keskellä ei mitään, vaikkakin viereen rakennetaan pariakin hotellia joten varmaan kohta uusi kokonainen kohde.Oli ihana paikka!! Hotellissa useampi ravintola, pari pientä putiikkia ja muut palvelut. Ilmasto varsin trooppinen, 25-35 astetta, palvelu ensiluokkaista, kaikki tosi siistiä ja puhdasta. Ranta oli hotellin oma, rajattu kaistale, 100 m päässä paikalliset kävivät asuntovaunujen ja telttojen kanssa - eksotiikkaa =) Isot uima-altaat lapsille ja aikuisille.Niin ja lapset 2- ja 4-vuotiaat. Lastenhoitoa sai pienemmälle etukäteen tilaamalla joko hotellihuoneeseen tai leikkipaikalle, isompi sai olla maksutta leikkikerhossa (kokeiltiin kerran), joka englanninkielinen.

Teimme päivän retken (hotellin minibussi) Dubain kaupunkiin ja muutaman kerran kävimme taksilla lähikylässä. Riitti ainakin meille, löhöily oli päätarkoitus kuitenkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olemme lähdössä ensi talvena,mutta Sharjahiin,Dubain naapuriin.Mukana seuraa 3-vuotias neiti ja isomahainen äiti :)Valintamme on Sharjah ehdottomasti,koska on pienempi ja rauhallisempi kuin Dubai ja siellä on kunnon ranta.Siltikään Sharjah ei ole pieni,mutta mittakaavassa kun vertaa.. Mutta sehän riippuu ihan siitä mitä lomaltaan hakee.Emme ole aiemmin olleet UAE:ssa,viime talven matka peruttiin työesteen vuoksi joten jospa ensi talvena pääsisimme.Matka pitänee varata kuitenkin hetimmiten kun tulevat myyntiin tällä viikolla,menevät kuin kuumille kiville.

Sisareni on innokas Dubain kävijä ja olen saanut maasta hyvän kuvan,mutta käytännön kokemus vielä puuttuu itseltä :)

Olimme viikon Sharjah' ssa maaliskuussa, kun kaksosemme olivat vähän vajaa 2 v. Tykkäsimme kovasti, koska paikka on turvallinen ja hygieniataso on hyvä. Viihtymistä auttoi se, että hotellissa (Lou' Lou' a Beach Resort) oli oma ranta, jolla vietimme yleensä aamupäivät. Siestan aikaan lapset nukkuivat päiväunet ja illaksi lähdimme sitten ' kaupungille' , joko Dubaihin tai Sharjah' n soukiin. En tiedä, miten olisimme viihtyneet esim. Dubain keskustahotellissa. Epäilen, ettei lapsille olisi riittänyt mielekästä tekemistä.Meillä matkaan kuului aamupala, joka oli buffet-tyylinen, jopa puuroa löytyi aamiaispöydästä. Pikkusyötäviä ostimme supermarketista (leipää, hedelmiä jne). Lisäksi meillä oli mukana vedenkeitin ja Elovena-pikapuuropusseja, joista oli kätevää tehdä lapsille iltapuurot hotellihuoneessa. Veimme myös Suomesta Piltti-purkkeja kaiken varalta ja syötyä nekin tuli, usein lounaaksi. Me aikuiset kun pärjäsimme tukevalla aamiaisella pitkälle iltapäivään saakka.Kulkupelinä mukana oli tuplasateenvarjorattaat, joitten kanssa pärjäsi hyvin. Taksissa taisimme matkustaa pari kertaa, lapset sylissä. Hotellin pikkubussi vei Dubaihin ja keskustaan ja siinäkin pidimme lapsia sylissä.Yölento oli lasten kannalta kätevä, sillä nämä nukkuivat oikeastaan koko menomatkan. Heräsivät sitten virkeinä perillä vanhempien ollessa silmät ristissä :) Tulomatkalla koneessa oli tilaa, jolloin lapset mahtuivat kunnolla penkeille nukkumaan. Vaikka paluu oli päivällä, hotellista lähdettiin keskellä yötä, joten lapset olivat silloinkin sopivan väsyneitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat