Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

täällä palstalla, että lapsella on 15-20 kengät. Mielestäni tuo on pikemminkin sairaus, jos lapselle ostaa 1-vuotiaana 20 kengät.

Kommentit (10)

Mihinhän pieni tarvii noin monet kengät. Hmmm, pitäiskö ostaa kaikille lapsille ja vielä aikuisillekin yhtä monet kengät kesäksi. Ei oiskaan ku 140 paria kenkiä....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pärjää mainiosti. Tarkoitus ei ollut leuhkia. Eli siihenkin ketjuun saa siis vastata, jos lapsella on vain yhdet risaiset naapurin Ritva-Annikin perheessä 9 lapsella olleet kesäsandaalit, joita pidetään myös talvella.Kun on rahaa ja on kiinostunut kengistä yms niin miksei niitä vatun kenkiä voisi olla useammat? Kenkäkaupat ovat pullollaan ihania kenkiä ja me haluamme, että muksuilla on kengät jotka milloinkin sopivat säähän, muihin vaatteisiin ja käyttötarkoitukseen. Kesäkausi (huhtikuu-syyskuu) on kuitenkin pitkä ja kengät ehtii kyllä kulua. Meillä ovat 1v hyvin kävelleet ja touhuneet ulkona ja meillä todellakin ulkoillaan paljon, joten luonnollisesti hyvätkin lastenkengät kuluvat. Näin me useilla kengillä säästetään myös kenkiä, onko se 24h minkä ajan kenkien pitäisi antaa aina levätä käyttökerran jälkeen, jolloin kengät pysyvät hyvinä. Ollaan kenkäfriikkejä ja vaihtelu virkistää, ei tarvitse samoja kenkiä katsella joka päivä. Kengät ovat myös tärkeä juttu, koska niillä kannattelemme itseämme päivästä toiseen.Onko se sinulta pois, jos meillä on useammat lastenkengät?Ps. Useimmat kengät ovat hankittu aleista ja Outleteista, esim Timberlandin kenkiä ulkomailta 2-5 eurolla. :)

15 paria kenkiä jotka on tällä hetkellä sopivia. Itselläni kenkiä on n.50 paria.( osa kyllä vanhojakin, mutta hyväkuntoisia)

Kengät nyt vaan sattuu olemaan sellainen mistä pidän ja mitä tulee heräteostoinakin hankittua sekä itelle että pojalle usein. On kiva vahdella eri asuihin aina sopivan väriset kengät.

mutta ne kävelykengät on aika tarpeettomat kun hoidossa ja muutenkin tulee vaan sään mukaan pidettyä hoitopaikassa saappaita tai lenkkareita.

isi ei ees viitsi laittaa nauhallisia kävelykenkiä lapselle.

mä laitan jos kauppaan mennään...joskus...siis lapselle.

kesä ja lämmin kun tulee niin sandaalit on kovassa käytössä (ainakin viimekesänä oli).

joten en tajua minäkään mitä joku tekee 10 parilla kenkiä pienellä lapsella.

meillä on 2v6kk...

itselläni on varmaan vähintään 10 paria kenkiä mistä puolet todella vähäisellä käytöllä tai en käytä ollenkaan mutta en raaski häviittääkään, toisaalta voisin ne kirppiksellä myydä, jos viitsisin.

Olipas kiva että tulit takas ihan ' omalla nimellä' .

Harmi vaan että kai tämä menee taas huuteluksi ja salapoliisileikiksi. Mulla oli kumminkin sua jo melkein ikävä! : D

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat