Vierailija

Tyttöni, kohta 6v on alkanut yökastelemisen. Ollut jo 4v täysin kuivana ja nyt pissii sänkyynsä melkein joka yö. Pissatulehdusta ei ole eikä elämässä ollut mitään muutoksia. Osaisko joku kertoo missä vika ja mikä auttaa?

Kommentit (4)

Oli mukava kuulla neuvoja. Meillä on nyt tilanne rauhoittunut. Koska kyse ei ollut pissatulehduksesta niin aloin miettimään josko kyse on " korvien välissä" olevasta ongelmasta. Ja niin tuntui olevan. Enemmän syliä ja huomioo ja nyt 2 viikkoa mennyt ettei tullut yhtään vahinkoa. Syytä en tiedä mutta ilmeisesti hellyys paransi tämän vaivan

Elikka oletteko antaneet hanen katsella ohjelmia tv:sta myohempaan kuin normaalisti tai olisiko ' salaa' katsellut? Jos nakee enemman painajaisia oisin voi sanky kastua..

Tai iltapaivasta alkaen juoko enemman kuin ennen? Kuuden jalkeen kun juo liikaa ei rakko aina iltahommissa tyhjenekaan kokonaan ja unia nahdessa taas kay vahinko.. Mieti iltatouhujen jarjestysta, mita tekee ja mihin aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,

tietysti kannattaa miettiä ensin, onko jokin asia tytön elämässä muuttunut, kiusataanko häntä vaikkapa hoitopaikassa tai onko hänellä muuten vaan herkkä kausi, niin että hän nukkuisi jotenkin enemmän unia nähden tms.Mutta jos sellaisia asioita ei tule mieleen, niin kerronpa, että meille kävi niin että poikamme oli kylläkin nuorempi, 4 vuotta, mutta oli ehtinyt olla jo n vuoden ihan yökuiva ja yhtäkkiä alkoi yökastelu. Vuoden sitä kesti ja 5 vuotisneuvolassa otin asian puheeksi. Hakeuduimme lääkärin vastaanotolle ja lastenlääkäri kertoi, että ei ole mitenkään tavatonta, että kehitys voi ottaa vähän takapakkia.. eli sen hormonin eritys, jonka ansiosta virtsaa ei erity yöllä niin runsaasti, vähenee hieman alkaakseen taas uudelleen, kun " aika on kypsä" .Meidän perheemme sai avun Minirin-pilleristä ja nyt lapsi ja vanhemmat nukkuvat yöt läpi heräämättä. Kaikki hyvin valtakunnassa :) Lisäksi nyt viime aikoina poikamme pärjää varsin kevyellä annostuksella, joten aavistelen, että pikkuhiljaa pääsemme lääkkeestä eroon ja asia alkaa hoitua ihan omalla painollaan.Kehotan kuitenkin hakemaan apua, jotta ensin kartoitetaan tulehdukset ja muut tekijät ja saatte apua ongelmaan, koska kastelu on koko perheen ongelma. Lapselle se on vähän noloa, vaikka kuinka tukee lasta sinä, ettei ole hänen vikansa ja sitten koko perhe on väsynyt, kun joka yö vaihdetaan lakanoita.. ja voi sitä pyykin määrää...Tsemppiä teille!

mitään pahoja. Salaakaan ei pääse katsomaan. Nukkumaan menoaika on 20.30. Iltaisin ei juo juuri mitään. Iltapalalla noin 19.30 juo ehkä lasin maitoa/vettä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat