Seuraa 

Mietin vain, että kuinka nopeasti disfatylin pitäisi vaikuttaa? nyt syödään kolmatta päivää, yöt on menneet ehkä paremmin, mutta päivisin huudetaan enemmän. joko siis totean, ettei lääke sovi tai siitä ei ainakaan ole mitään hyötyä, vai kannattaako vielä odottaa?

Kommentit (4)

on aika rankkoja haittavaikutuksia (tosin harvinaisia) esim.suolen venyminen(!), mahakivut, pahoinvointi, unihäiriöt. Meillä ainakin vaan pahensi vauvan oloa, yöt meni kuitenkin ok (varmaan sen takia että oli rättiväsynyt kun koko päivän väännellyt tuskasta). Käsittääkseni lääkkeen pitäisi vaikuttaa samantien jos on vaikuttamassa. Ootko kokeillu relatippoja? Niistä ei vissiin voi tulla ainakaan haittavaikutuksia. Meillä ne tuntuu auttavan ja myöskin cuplaton autto pahimpina aikoina.

Meille neuvottiin että vähintään viikko pitää kokeilla ennen kuin voi odottaa minkäänlaisia tuloksia, eli jatkakaahan vielä muutama päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

enkä ole sillä huomannut juuri vaikutusta olevan. en kyllä uskalla sitä lopettaakaan. neiti on nyt 3 kk ja ilmavaivat pahentuneet aika lailla n. 3vk sitten. Tänään en enää ole disfatylia antanut, kun koko viime yön oli niin kiukkuinen. pierut ja ryöhyt mielestäni yhtä kovan työn takana kuin ilman lääkettä. Tilanne vaan harmittaa niin kovasti, kun tyttö oli pari ekaa kuukautta valtavan tyytyväinen, ja nytkin on ihanan aurinkoinen silloin harvoin kun ei satu. Neiti on sitäpaitsi päivisin koko ajan väsynyt, kun vatsanväänteet estää nukkumasta :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat