Vierailija

Kommentit (9)

Siis jos tarkotit että toinen menisi lapsen kanssa nukkuun lapsenhuoneeseen (mitä en tajua) niin sitten pinnis laitetaan sielä olevan sängyn viereen josta pääsee hyssytteleen vauvaa nousematta..Sitten lasta siirretään eripuolelle huonetta kun alkaa tottumaan ideaan nukkua omassa pedissä.siis ensin ihan vanhemman kosketus ja ääni auttaa lasta. Älä vaan nostele lasta syliin vaikka alkaa itkemään! Yösyöminen olis jo hyvä lakata kun teillä lapsella varmaan on jo hampaitakin?? Laulaminen lapselle saattaa piristää, puhu mahdollisimman vähän ja pidä huone turvallisena ja mukavana. Iltarutiinit saattaa auttaa hahmottaan lasta nukahtamisessa.Meillä on oltu perhepedissä 4 kk, sitten osittain perhepedissä puolivuotiaaksi, sitten pinnis sängyn viereen, oven suulle ja sitten kun täytti vuoden pääsi omaan huoneeseen.

Nyt puolitostavuotiaana nukkuu lastensängyssä.Tällä hetkellä meijän vauva on puolivuotias ja lopetellaan yösyömisiä, tuttia lohduksi ja perhepeteily on viikon ollu pois kuvioista, osittain nukkunu vieressä viimeset 2 kk. Kun heräämiset alkaa pikkuhiljaa rauhottuun niin siirretään makuuhuoneen oven lähelle. Tällä hetkellä herää 2-3 kertaa yössä.

Kesällä laittaisin veljen kanssa samaan huoneeseen, mutta palaan töihin niin arki muuttuu vähän liikaa joten siirto varmaan tapahtuu syksyllä kun tulee vuosi täyteen.. Mutta jos lapsi ei meinaa rauhottua niin turhaa opettaa omaan huoneeseen, vuoden ikänen tarttee vielä paljon vanhempiaan lohduksi!

ja ehkä noiden muutamien kommenttien antajien sanomiset kantsii jättää omaan arvoonsa....Toka lapsi ja vieres nukkuu, alku yö menee omassa sängys, mut yöllä sitten " siirtyy" viereen. En yksinkertaisesti jaksa yöllä tissittelyn jälkeen nousta ja laittaa omaan sänkyynsä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pinnasängystä vaan yksi laita pois. Sitten tottuu ensin nukkumaan siellä.8 kk on kyllä sellainen ikä, etten alkaisi toiseen huoneeseen siirtämään; muutenkin sen ikäiset nukkuvat usein todella levottomasti, oppivat nousemaan ylös, liikkumaan, vierastavat jne.

... mutta kerrottakoon teille, että kyllä kokeiltiin...Yhteisen edun nimissä päädyttiin kuitenkin perhepetiin. Ekat viikot oli yhtä helvettiä kun vauva ei nukkunut minuuttiakaan yöllä. Yks yös sitten imetin sängyssä ja nukahdin vauva kainalossa ja nukuttiin koko yö koko porukka ja sama meno jatkui kun vauva vaan sai olla vieressä.

mutta otsikosta kyllä olennainen selviää.Eli meidän 8 kk pitäisi vieroittaa. Mulla ei enää kroppa kestä potkuja ja huonossa asennossa nukkumista. Lapsi ei syö tutia ja yöllä kaivelee vähän päästä tissin suuhunsa :/.Miten me saadaan lapsi opetettua omaan sänkyyn ja omaan huoneeseen? Omaan huoneeseen halutaan sillä, että edes toinen saa opetusvaiheessa nukkua kunnolla omassa sängyssä... 8 kk ollaan miehen kanssa molemmat oltu vähän ahtaalla.Rohkaisua, ideoita, ajatuksia :).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat