Seuraa 

Minkäikäistä vauvaa voisi alkaa istuttaa harjoituksen vuoksi potalla? Kymmenkuista?Ja millainen olisi hyvä " aloituspotta" ?

Kommentit (3)

...kun tyttö oli vajaan 9kk. Ihan sellainen perusmallia oleva.Tuo tyttö kun on melkoisen pienipyllyinen, niin piti olla sopivan kokoinen aukko, ettei tipahda pohjalle. Niissäkin yllättäen oli eroja! Kaupassa koeistutin tytön kaikille eri potille, saatiin vähän osviittaa.Halusin potan, jossa on lattiaa vasten " läpyskä" (miksihän sitä sanoisi?) että kun lapsi nousee potalta seisomaan, niin seisoo siinä muovin päällä, eikä potta pääse kippaamaan jos on sattunut liimautumaan kankkuihin kiinni. Selitinkö tarpeeksi monimutkaisesti?Mulle oli myös tärkeää, että potta on helppo puhdistaa, ei siis mitään irroitettavia potta- ja istuinosia. Sinne kun menee pissaa väliin, niin saa olla pieniä rakoja hinkkamassa.. Noh, tietty anoppi osti meille tällaisen, mutta on jäänyt vähemmälle käytölle, vaikka muuten hyvä ja tukeva onkin!Tyttö on nyt kuukauden verran harjoitellut pottailua, ja kakka tulee jo useimmiten pottaan. Myös pissan tekee pottaan melkein joka vaipanvaihdon yhteydessä. Meillä kun on kestovaipat, niin varsinkin kakkapyykin väheneminen on helpotus! Yleensä potalla istuessa luetaan jotain kirjaa, ilman viihdykettä ei tuo turbohiiri malttaisi olla paikallaan!Usein, jos lapsi on ilman vaippaa sisällä, niin konttaa potan luokse hetkeä ennenkuin pissaa tai kakkaa. Potta siis on meillä vakituisesti olohuoneessa, ettei tarvitse kiireessä juosta toiselle puolelle kämppää. Meillä pesuhuone on varsinkin talvella niin kylmä, ettei sinne edes voi paljain pyllyin mennä. Neiti osaa myös jo itse nousta välillä katsomaan, onko tullut jotain, ja jos potta on tyhjä, niin istuu ilman eri kehoitusta takaisin =)Arica ja Catina 9kk 3vko

Me ostettiin potta pari kuukautta sitten beebin ollessa just 8kk:n ikäinen. Tuumin sen olevan edes kokeilun arvoista, kun kerran istui niin tömäkästi ja kakkasi aina kuuluvasti ponnistellen (siis että ei voinut erehtyä mitkä puuhat oli meneillään). Niin me sitten paineltiin kauppaan ja BabyBjörnin pottahyllylle, josta ostettiin tukeva ja hyvä potta eli se niiden pottatuoli. Ajattelin ekan potan tukevuuden olevan melko tärkeetä, koska jos heppuli humpsahtaa kesken kaiken siitä kumoon niin ei varmasti halua ihan heti jatkaa istuntoharjotuksia.Ja kuule niinpäs vaan sai jätkä juonesta heti kiinni! Meillä on nyt melkein 2kk tehty kaikki kakat pottaan ja pissakin tulee melko usein. Rupesi ilmoittamaan hätänsä selkeästi, katsoo kohti ja ähkäsee ja kun kysyn " mennäänkö kakalle" , hymyilee. Hän vääntelee torttujansa hyvin ylpeänä ja seisoo aina lopuksi potan vieressä hymyillen ja katsellen tuotoksiaan. On muuten kiva, kun roskiksessa ei haise kakkavaipat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat