Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Keittiön ikkunassa oli ampiainen. Löin sitä kärpäslätkällä ja se tippui maahan. Ilmeisesti se oli jo kuollut, mutta en silti uskaltanut ottaa sitä käteen vaan otin sen kärpäslätkän päälle ja halusin heittää sen ulos. Ampiainen kuitenkin tippui n. 5cm päähän keittiön nurkassa olevaa kaappia.Pyyhkäisin ampiaista kärpäslätkällä lattiaa pitkin ja samalla kaapin alta HYÖKKÄSI vauhdilla jumalattoman iso hämähäkki (ampiaisen tai lätkän kimppuun)!

Se oikeasti loikkasi kaapin alta tosi nopeasti.Sain onneksi hämähäkinkin tapettua, mutta nyt pelkään, että sieltä kaapin alta tulee lisää samanlaisia hämähäkkejä. Jospa siellä olikin sen hämähäkin pesä ja kohta sieltä alkaa tulla samanlaisia hämähäkkejä jonossa :(Joo pelkään jämähäkkejä. Tosin olin siitä pelosta päässyt jo vähän yli, mutta nyt pelko taas jyllää.

Kommentit (5)

hyökkää SUN päälle ja ryömii nenään ja tekee SINNE uuden pesän. Mutta lohduttaudu sillä että ne on sulle kiitollisia kun pyydystät niille ampiaisia ruuaksi ja tarjoat vielä mukavan lämpöisen kodinkin. Siellä sun nenäonteloissa niillä on hyvä olla ja lisääntyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla on kissoja, eikä ole hämähäkin hämähäkkiä! :-)Toisaalta, tiesitkö, että hämähäkit, toisin kuin luullaan, viihtyvät vain puhtaassa? Joten ole ylpeä, jos kotonasi on hämähäkkejä, teillä on siis puhdasta ;-)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat