Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitkä olivat ensioireet?

Kommentit (8)

gynekologi teki hoitovirheen eikä " huomannut" kasvainta.. tämpä takia hoitoon pääsy viivästyi ja äitini kuoli. Isossa sairaalassa gynekologi sanoi heti että hoitovirhe kyseessä että syyte kannattaa nostaa. Se olisi kuulemma pitänyt huomata heti..

lisäksi tietysti sisätutkimus ja ultraäänitukimus.

Verikoe jossa määritetään kasvainmerkkiaineet.Korostan sanaa vaatia.Itsellä ei syöpää ole todettu mutta kokemusta on toistuvista munasarjakystista jotka ovat puhjenneet kivuliaasti suurimmillaan ultralöydös 10x8 cm joka sitten leikattiin tähystyksessä ja munasarja oli kiertynyt vartensa ympäri joka selitti kivuliasuutta alavatsalla.Asia vaivasi koska sanottiin ettei ennen patologin lausuntoa voi 100 % varmuudella sanoa ettei olis vakavampaa.Sairaalassa oli nimittäin nainen jolla piti olla vaaraton kysta mutta osoittautuikin syöväksi, oli tiputuksessa hopeahattu päässä. Tämä lisäsi luonnollisesti pelkojani. Onneksi kaikki kuitenkin meni hyvin.Ultralaitteita on erilaisia ja näkymä niissä eritasoinen ja luotettavuus tulokseen riippuu rasvakudoksen määrästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

rutiinitarkastukset ja verikokeet otettu, mut ku niis ei ollu mitään erikoista, ni lääkäri on sitä mieltä, että ei kannata enempää tutkia. Ens kuussa aika lekurille, mutta aikoo antaa vaan jotain pillereitä, joilla vuoto loppuu. Mietityttää, et tämä on jotain vakavampaa kuin hormoonitoiminnan häiriö, koska lisäks oon tosi väsyny ja välillä kuumeilen. No... ei kai auta kuin odottaa...ap

ja lääkäri yritti syöttää kaiken mailman pillereitä että vuoto loppuisi, ei etsinyt vuotoon syytä. Ja syyn löysi heti toinen lääkäri. Vieläkin pistää vihaksi ajatella sitä lekuria. Äitini meni kertomaan hänelle että ;minulla on syöpä jota sinä et löytänyt.. oli tosi rankkaa.. Hakeudu siis yksityiselle gynelle ja pyydä toinen mielipide asiaan.

t.2

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat