Vierailija

Liity mukaan ja anna voimahalaus perheenisälle, äidille ja neljälle lapselle.Tapahtuma on ollut rankka.Kyseessä puhtaasti onnettomuus johon on vaikuttanut useita osatekijöitä, tien huono laatu, keliolosuhteen muutos, kiireelliset ajoaikataulut yms. joskus vain käy äärettömän huono säkä kaikkia onnettomuuksia ei voi estää.Voimia koko perheelle ja hyvää kevättä ja tulevaa kesää." Aika ja aavistamattomat tapahtumat kohtaavat kaikkia." Raamattu

Sivut

Kommentit (71)

menettäneelle. Henkinen taakka on valtava eloonjääneillä- se lie suurin muistutus tapahtuneesta....tuomiolla tai syyllisen hakemisella ei tapahtunutta saa pois.Terveisin vanhemmat ja 3 pientä Helsingistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Minä uskon, että tuollakin onnettomuudella on tarkoituksensa, ja piti tapahtua. Ehkäpä muutama ihminen mietti omaakin kuolevaisuuttaan, kuinka pienestä kaikki onkaan kiinni, elämän arvaamattomuutta ja läheistensä tärkeyttä.
Että näillä kuolemilla oli todella joku merkitys?Et voi olla tosissasi.

tosi inhottavaa. hän saa kantaa taakkaa loppuelmänsä harteillaan ja nyt sitten kehtaavat syyttää kaikesta mahdollisesta. typerää. onnettomuus mikä onnettomuus.

aivan turhaa on käydä syyttämään kuskia. Siinätapauksessa kannattaa miettiä, että jos itselle sattuu joskus vahinkoja tai tahattomasti vaikka ajaa jonkun päälle(niinkin voi käydä) niin silloinko syytätte vain itseänne? Minä uskon, että tuollakin onnettomuudella on tarkoituksensa, ja piti tapahtua. Ehkäpä muutama ihminen mietti omaakin kuolevaisuuttaan, kuinka pienestä kaikki onkaan kiinni, elämän arvaamattomuutta ja läheistensä tärkeyttä.

Kuljettaja kärsii varmasti jollakin tavoin tapahtumasta koko ikänsä samoin se vaikuttaa perheeseen, syyttömät lapsetkin joutuvat kärsimään. Miksi me lisäisimme tätä taakkaa yhtään enempää? Se joka on virheetön heittäköön ensimmäisen kiven.Voimia ja jaksamista kuljettajalle ja perheelle. Elämässä voidaan ottaa myös suurin suru ja taakka pois. Enkeleitä ja aurinkoista kesää täältä Tampereenseudulta!

ja anteeksiantamusta. 23 kuoli, mutta asia oli korkeemmassa kädessä.Emme ikinä itsekään tiedä autorattiin istuessamme mitä liikenteessä tulee tapahtumaan. Rukoilen aina suojelusta etten vaan ajaisi kenenkään päälle eikä kukaan esim. pyöräilisi autoni alle.

Kuski on tehnyt kaiken juuri niinkuin pitää.Tunge se tieliikennelaki kiduksiis ja tukehdu siihen!

erailija:

Lainaus:


23 §

TilannenopeusAjoneuvon nopeus on sovitettava sellaiseksi kuin liikenneturvallisuus edellyttää huomioon ottaen muun ohella tien kunto, sää, keli, näkyvyys, ajoneuvon kuormitus ja kuorman laatu sekä liikenneolosuhteet.---Kuljettajan piittamattomuuden takia 23 ihmistä kuoli. En todellakaan anna mitään voimahaleja tuollaisille.
Niille joiden läheisiä menehtyi voimia ja anteeksiantoa. Katkeroituminen ei kohota elämänlaatuanne. Jos ette vielä ole valmiita anteeksiantoon toivon että myöhemmin sillä asiaa ei voi muuttaa.Rahanvalta näyttäytyy kaikessa karmeudessaan tällaisten onnettomuuksien kautta.Kaikessa ajatellaan maksimoituja voittoja mahdollisimman pienillä panoksilla. Viittaan tällä suuriin kertakuljetusmääriin l. lasteihin jonka mahdollistaa suuret ajoneuvot pitkine perävaunuineen ja aikataulut kuljetuksille jotka on täysin mahdottomia toteutua.Lisäksi säästetään teiden kunnossapidossa. Pinnoitteet epätasaisia ja aurauskertoja ei riittävästi talvisin. Hiekotus ja suolaus on puutteellista.Kuljettaja on osallinen tapahtumaan, muttei syyllinen.

Joten syytön hän on. Kaikkensa teki.

Välillä' vähän tökkii toi toiminta.

tässä tulee käymään samoin kuin bodom hommassa et vatvotaan asiaa pitkään ja lopulta sitä ei syytetäkkään mistään.

turhaa kärsimystä kuskille.

Vierailija:

Lainaus:


Ne, jotka siteeraavat lakitekstejä täällä; teiltä ei ole sitten koskaan lähtenyt auto hallinnasta? Vai onko teillä ajokorttia edes - taidatte istua pelkääjän paikalla neuvomassa kun isäntä ajaa?


..tälläinen onnettomuus on todella kamala asia, mutta miksi ihmeessä siitä pitää tehdä vain yhden ihmisen syytä?! erinäisiä syitähän oli jotain 30..jos oikeinmuistan.Toivon todella että tämä kuski perheineen saisi elää rauhassa ja jatkaa elämäänsä.Ja rukoilla voi vaan joka kerta kun oma mieheni lähtee rekan rattiin, että hän pääsee ehjänä itsensä ja lastinsa kanssa perille ilman traagisia onnettomuuksia.

huumeretkut, jotka ovat pistäneet ihmisiä palasiksi ja heitelleen roskikseen.Voimahalit ovat tarpeen, sillä hänen osaltaa prosessi on kesken.Oikeuden on varmasti pakko tuomio langettaa, jos kuorman sitominen ei ollut kunnossa ym.Liikenneonnettomuuden syyllisenkin toimintaan on olemassa syynsä. Tuomarit tutkivat syyllisyyden lakikirjojen perusteella, ja niin pitääkin.Mutta muuten kyllä voimahalit kuljettajalle ja perheelleen.

tunut huomattavasti. :(

Ihan typerää lähteä sitä kuskia syyttämään mistään. Eikös siinä onnettomuudessa ollut 30 tekijää, jotka johtivat turmaan?!?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat