Vierailija

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikä se, että syntyy ydinperheeseen takaa, että sieltä löytyisi hyvää vanhemmuutta tai että isä pysyisi kuvioissa.T: Mieluummin ilman isää olisin kasvanut

Mäkin tunnen tommosen : )

On semmoinen ylipainoinen, ylikriittinen.... Hirmu laitettu ja huoliteltu aina, ja etsii sitä jotakin harlekiini-tyyppistä SUURTA rakkautta. Yleensä varatuista.


En kylläkään kuulu edellä mainittuihin kategorioihin muilta osin, kuin sinkkuuteni puolesta -tai mistäpä minä tietäisin!30 vuotta on mittarissa, ja sinkkuna olen elellyt suurimman osan aikuisiästäni. Ja sinkkuna todennäköisesti pysynkin.

Toinen muutti kotoa lähes 40-vuotiaana, herää joskus iltapäivällä, kukkuu aamukuuteen roikkuen netissä. Hänelle jopa järkättiin treffit, ja tyttö sanoi, ettei muuten mitään vaatimuksia, mutta miehen pitää tehdä aloite. Ei tehnyt. Lisäksi ihan ruokkoamaton ulkoasu ja melko luotaantyöntävä tapa syödä valkosipulia aina, fiksu kyllä, ja melko mukavakin.

Toinen on pihi kuin mikä, aina samat vaatteet ja tietää ihme nippelitietoa kaikesta tyyliin " 110m aitojen pronssimitalistin aika Berliinin olympialaisissa" . Eikä ymmärrä pitää kynttiläänsä vakan alla.

mutta ei uskalla treffailla ketään, vaan odottaa, että joku tumma ja komea ja älykäs ja ihana tulee hänen ovelleen. Torpedoi kuitenkin baarissa häntä iskevät miehet alta aika yksikön.

On kyllä ihan mukava ja näin, mutta se tyttöjen/naisten kohtaaminen sitä sun tätä.

Yleensä tekee tuttavuutta jo niin änkeröisessä, etteihän siitä tytöt tykkää.

istuu kaiket illat töiden jälkeen koneella. ei käy missään...odottaa varmaan että unelmanainen(tai mies mistä tuosta tietää) tulee korjaamaan hänen tietokoneensa joku päivä :S

asuu n. 20 neliön sotkuisessa yksiössä, joka on täynnä erilaisia härveleitä ja on joku radioamatööri. Lisäksi hän on itseriittoinen ja melko huumorintajuton. Haikailee mallin näköisiä naisia, joihin hänellä ei todellakaan rahkeet riitä. Tuskin on koskaan seurustellu.

Suree kauheesti kun ei löydä miestä. Kas ihmettä kun ei löydä ...on nimittäin aikamoiset vaatimukset: miehen pitää olla pitkä, eläinrakas, luonnonsuojelija, mielellään arkkitehti, lääkäri tai lennonjohtaja (tms). Useimmiten vokottelee ukkomiehiä esim. baareissa tai firman bileissä ja sit poraa kun hänestä kiinnostuu vaan varatut eikä kukaan halua jättää perhettään...

Ihan mukavan näköinen, hoikka, iloinen ja itseensä tyytyväinen, mutta niin hiljainen ja sen verran ujo, ettei häntä kukaan mies huomaa. Hän on juuri sen tyyppinen, jonka olisi kuvitellut löytäneen itselleen uskollisen poikaystävän jo kouluikäisenä ja moni vastaantulija varmaan pitääkin häntä jo varattuna.Joku saisi tuosta erinomaisen vaimon, mutta kun tyttöpolo (tai voiko enää tytöksi kutsua, ikääkin jo yli 30 v) ei baareissa kulje eikä taida edes netissä surfata, niin taitaa jäädä vanhaksipiiaksi. Harmi!

eräs mieheni ystävä. Asuu vielä lähes 30v. äitinsä kanssa, eikä käy missään eikä kukaan kelpaa.

Joskus olemme raahanneet hänet ulos, ja jos joku nainen juttelee hänelle, on nainen muka liian hyökkäävä eikä näin ollen hänen tyyppiään. Argh mikä ihminen. On kyllä komea mies, sääli että menee hukkaan!

Vierailija:

[quote]


Ei kukaan nainen haluu tollasta avutonta ukkoa. Harmi että menee hukkaan.Kaksi hänen veljeään ovat myös komistuksia ja siellä asuvat hekin, äidin helmoissa.

Ajatelkaa mikä apaja sinkkunaisille, siellä keskellä korpea!

Elämä on, ei voi muuta sanoa.

Ei kukaan nainen haluu tollasta avutonta ukkoa. Harmi että menee hukkaan.

Vierailija:

Lainaus:


eräs mieheni ystävä. Asuu vielä lähes 30v. äitinsä kanssa, eikä käy missään eikä kukaan kelpaa.

Joskus olemme raahanneet hänet ulos, ja jos joku nainen juttelee hänelle, on nainen muka liian hyökkäävä eikä näin ollen hänen tyyppiään. Argh mikä ihminen. On kyllä komea mies, sääli että menee hukkaan!
Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat